Hjem Forskning Forskning: Tequila gjør deg faktisk tynnere!

Forskning: Tequila gjør deg faktisk tynnere!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Slanking og forskjellige slankekurer går aldri av moten. Men de fleste er knallhard å gjennomføre – Dette er en litt annerledes «kur».

Independent skriver nemlig at et studie har funnet klare sammenhenger mellom vekttap og tequila.

Alkohol er stort sett ikke forbundet med ordet slanking, men i følge denne forskningen skal tequila ha svært effektiv effekt på vekttap.

Den mexicanske drikken er stort sett relatert til tung festing, salt og sitron, og en dårlig ettersmak.

Men på en konferanse for American Chemical Society har forskere lagt frem hvorfor tequila kan ha en innvirkning på vekten din.

Agaveplanten er hemmeligheten 

Det hele handler om planten som tequila er laget av, agaveplanten.

Agaveplanten blir brukt til andre ting enn tequila, og brukes som naturlig søtningsmiddel i matlaging. Dette fordi agavesirup ikke påvirker blodsukkeret vårt på samme måte som kunstig søtningsmiddel.

Sukkeret i agaveplanten fungerer på samme måte som kostfiber. I motsetning til kunstige søtningsmidler, så øker det ikke blodsukkeret vårt.

Agave, og dermed også tequila, kan bidra til at du går ned i vekt.

– Agavesukker er billig og har ingen kjente bivirkninger, forteller Mercedes G. López, som er en av forskerne bak studiet.

Hun forklarer videre at agave, og dermed også tequila, kan bidra til at du går ned i vekt.

Dette skyldes at agavesukkeret skaper gode mikrober i munnen og tarmsystemet vårt. Samtidig skaper agavesukkeret en følelse av metthet, noe som gjør at det er lettere å spise mindre.

Det klare minuset er selvfølgelig den bitre smaken, og ikke minst at du fort kan bli for full av tequila. Så ha dette i bakhodet før du bøtter nedpå med tequila for å slanke deg, men en liten sup i ny og ne skal altså ha positiv innvirkning på vekten din!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com