Hjem Familie Forsøkte å bli gravid i 11 år: Føder to vakre tvillinger i en alder av 50

Forsøkte å bli gravid i 11 år: Føder to vakre tvillinger i en alder av 50

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Manda Epton begynte å prøve å bli gravid som alenemor da hun var 39, men «miraklet» skjedde først 11 år senere, da kvinnen allerede hadde fylt femti.

Manda Epton ble født i Oxford, men flyttet deretter til Sydney, Australia og begynte å prøve å bli gravid i en alder av 39 etter at hennes langvarige forhold endte på en dårlig måte. Hun investerte rundt 40 000 pund for å oppfylle drømmen om å bli mor og ble til slutt gravid etter elleve år med forsøk. Etter å ha gjennomgått 23 fertilitetsbehandlinger og hatt 3 spontanaborter, fødte kvinnen to vakre tvillinger.

A Sydney woman who became a mum of twins at 50 says being older means she spends more time playing with them instead of…

Posted by The ABC News AU on Tuesday, November 23, 2021

Manda forteller selv at hun begynte å gå tom for penger, som alle ble brukt på klinikkene i forsøket på å bli gravid. Det var en veldig vanskelig og frustrerende opplevelse, som hennes ord klart vitner om:

«En av klinikkene henviste meg til en psykolog som fortalte meg at jeg måtte akseptere at jeg aldri ville få barn i en alder av 43 år».

Psykoterapeuten kunne åpenbart ikke ha visst at Manda ville føde uten problemer i en alder av 50 år.

Da alt virket som mørkest vurderte Manda også andre alternativer:

«Jeg tenkte også på adopsjon, men ventelisten var på sju år og enslige kvinner lå nederst på listen».

Til slutt, etter råd fra en venn, henvendte Manda seg til en klinikk i Sør-Afrika og gikk gjennom hele prosedyren for mye mindre penger enn hun hadde betalt ved de forrige forsøkene. Hjemme i Australia var hun usikker på om alt hadde gått bra og var redd da hun skulle på ultralyd ved sju uker. Men da åpenbarte overraskelsen seg!

Nå som en lykkelig mor, tilbringer Manda mye tid med døtrene sine og hevder at det å være en eldre mor har mange fordeler, inkludert å ikke være interessert i ny teknologi på noen måte og ikke kaste bort for mye tid foran mobiltelefonen:

– Jeg føler at jeg er litt klokere, jeg bryr meg ikke om teknologi slik yngre foreldre gjør i dag. Så jeg vil heller bruke mer tid på å leke med dem i parken og gjøre morsomme aktiviteter, i stedet for å ignorere dem og stirre på en telefon. Å være frilanser og ha min egen bedrift, hvor vi lager økologiske dyner og kosedyr til barn, betyr at jeg kan bruke mer tid med dem.

Vi kan ikke annet enn å ønske Manda og jentene hennes lykke til!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com