in

Første deltaker er ute av årets Maskorama: – At de gjettet Bjørn Eidsvåg var dårlig gjort

faksimile: Instagram

Lørdag kveld ble Arve Juritzen avslørt som frosken i Maskorama, og måtte dermed forlate konkurransen.

Da detektiv-panelet i Maskorama, som består av stylist Jan Thomas, artist Marion Ravn og komiker Nicolay Ramm, skulle gjette på hvem frosken var kom det opp flere alternativer.

Panelet gjettet alt fra tidligere fotballspiller Bernt Hulsker til skuespiller Leonardo DiCaprio og sanger Bjørn Eidsvåg.


– At de gjettet Bjørn Eidsvåg var dårlig gjort. Der må de si unnskyld til Bjørn, for han synger mye bedre, sier Arve Juritzen ifølge TV 2 til God Kveld Norge.

Program-serien som var en av de mest sette på TV i 2020 er nå tilbake. Premiereforestillingen der åtte nye deltakere var gjemt inne i glitrende ferske og imponerende masker var lørdag 6. november.

Nytt av året er at showet nå også er åpent for publikum. Også i år kan seerne være med og gjette via mobilen og hintene fins overalt: I kostymer, symbolikk, låtvalg, og i det deltakerne sier, så det gjelder å følge godt med.

Forrige torsdag la Juritzen ut et bilde på Instagram av seg selv med en froskelue.

– Jeg synes det er kjempetrist, for jeg har øvd og øvd og syntes det var så gøy, sa Juritzen til VG kort tid etter han røk ut av sangkonkurransen.

Overfor God Kveld Norge understreker Juritzen at han ikke vet noe mer om programmet enn det som blir vist på TV og at han ikke har sett de andre deltakerne.

– Denne produksjonen er som en spionfilm. Man blir hentet på et hemmelig sted, og jeg har ikke sett de andre deltakerne utenom da vi sto på en linje på scenen, forteller han.

Juritzen har dermed måttet gruble akkurat som alle oss andre. Men han tror han vet hvem noen av de maskerte er:

– Jeg har en følelse på at havfruen er Birgit Skarstein, sier han.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Siri Avlesen-Østli

Sportsprofilen havnet på tredjeplass i Skal vi danse

Birgitte Tengs

Fetterens far: Birgittes foreldre har blitt hjernevasket av enkelte i politiet