fredag, oktober 2, 2020

Førsteklassingen ble ertet på skolen. Da stilte klassen plutselig overraskende opp for han

Mest lest nå

Lille Zach går i førsteklasse og har Asberger syndrom og ADHD. Nylig var det kle-seg-ut-uke på skolen der barna skulle kle seg ut til et nytt tema hver dag. Men for lille Zach ble det en vanskelig uke. Han ble ertet for kostymene sine. Men så bestemte klassekameratene seg for å stille opp for ham.

«Zachary er min lille gutt», skriver Zachs mamma, Kayla Johnston på Facebook-siden til Love What Matters.

«Han går i førsteklasse og har Asbergers og ADHD. Han er en av de mest medfølende menneskene du noen gang kommer til å møte, men han har en tendens til å gå med hjertet utenpå kroppen», skriver hun videre.


Foto: Kayla Johnston / Facebook

Superhelt-dag

Mandagen denne uken, var temaet superhelter. Da Zach våknet den morgenen, var han kjempespent og klar til å ta på seg dagens Flash-kostyme. Men han var likevel litt redd for at noen skulle erte han.

Men Kayla forsikret sønnen om at alle andre kom til å kle se gut også, og at det kom til å bli en morsom dag på skolen. Det ble det ikke.

«Dessverre skar det seg bare få minutter etter han kom inn i klasserommet. Noen av klassekameratene hans pekte og lo av han, hvilket førte til at Zach fikk et sammenbrudd. Det han hadde fryktet aller mest, skjedde, enda alle de andre elevene også hadde kledd seg ut», skriver moren.

Ble ertet igjen

Den ettermiddagen, fikk Kayla flere telefoner fra flere av foreldre til elevene i klassen. Barna hadde kommet hjem og fortalt hva som skjedde, og de ville høre om alt stod bra til med Zach.

LES OGSÅ: Jenta mobbet andre barn på grunn av klestilen deres – Da krevde mor at mobberen skulle kle seg i dette på skolen!

Neste dag var det nytt tema og nytt kostyme. Zach våknet opp og var spent og glad. Han gledet seg til å ta på seg kostymet sitt. Men da de parkerte foran skolen, kom redselen. Redd for å bli ledd av igjen, tok Zach av seg kostymet og la det i sekken. Zach ble ertet likevel.

Tvilling-dag

Samme ettermiddag, fikk Kayla nok en telefon fra en forelder. Hun spurte om Zach ville kle seg ut som tvilling sammen med hennes gutt. Dagen etter skulle det nemlig være tvilling-tema på skolen.

Noe flere foreldre ringte også den kvelden, og til slutt var de fem barn som bestemte seg for å kle se gut som godteriet M&M.

Dagen etter møttes foreldrene med barna litt før skolen begynte, for å ta et bilde av dem. Plutselig dukker det opp den ene M&M-en etter den andre. Til slutt var det over 20 M&Ms der som ventet på Zach.

Foto: Kayla Johnston / Facebook

Ryktet hadde gått

Ryktet hadde gått, og foreldrene hadde gått sammen med barna for å støtte lille Zach.

«Dette er dette det handler om», skriver Kayla.

«Dette er den verdenen jeg vil at mitt barn skal vokse opp i. Det er okei å være annerledes. Hva er egentlig normalt uansett? Hvis alle var like, for et kjedelig sted dette ville ha vært», avslutter hun.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter