søndag, januar 26, 2020
Nyheter Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

-

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i sitt eget hjem.

Det viste seg, i følge politiet i Dallas, at han ble spist opp av sine 18 hunder.
I følge USA Today har hundene spist hele kroppen hans, inkludert hår og klær, og det eneste som er igjen er knokkelfragmenter på 5 til 12 cm.

«Vi har aldri før sett, eller hørt om, et lignende tilfelle der et menneske er blitt spist på denne måten,» sier Aaron Pitts hos Johnson County Police.

Foto: Johnson County Sheriff’s Offic

Var det sykdom eller hundene?

Det var ikke enkelt for politiet å finne ut av hvor 57-åringen var. De aggressive hundene gjorde det svært vanskelig for politiet å arbeide på stedet, så de måtte finne en måte å avlede hundene på mens de sikret spor. Mens de gjorde det, fant de avføring som tydelig inneholdt menneskehår, tøyrester og knokler. Disse ble sendt til laboratoriet for analyse, og det viste seg at det var fra 57-årige Freddie Mack.

Det politiet ikke kan si noe om, er om hundene tok livet av eieren, eller om han døde av sykdommen sin. Han hadde nemlig store helsemessige utfordringer og det kan godt ha vært det som tok livet av ham, før hundene spiste ham.

I følge politiet var to av hundene allerede drept av de andre da de kom, mens 13 måtte avlives på grunn av sin aggressive atferd. De tre siste ble sendt til omplassering og venter på nytt hjem.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...