Historien du nå skal få se er en sjarmerende og rørende historie som begynte i 1969. De to kameratene John Rendall og Anthony Bourke ble oppmerksom på en liten løveunge som satt i et bur på et kjøpesenter i London. John og Anthony mente at det var helt feil at en løve skulle stå slik på utstilling, så de kjøpe løven av kjøpesenteret.

De tok med seg løven hjem og ga han navnet Christian. Løven ble boende i leiligheten sammen med eierne sine, og fikk lufteturer for lek og mosjon regelmessig.

Naturlig nok vokste Christian seg for stor til å bo i en leilighet. John og Anthony bestemte seg for at Christian skulle få leve livet slik en løve skal. De fraktet han til Afrika hvor han kunne få leve i sitt naturlige miljø.

Ett år senere bestemte de to kameratene seg for å dra tilbake til Afrika for å se om de kunne få øye på Christian i villmarken. De hadde fått høre at han nå var blitt lederen til en løveflokk, og at han aldri ville huske sine tidligere eiere igjen.

Etter flere timers leting så de Christian. Han kom gående mot John og Anthony. Reaksjonen til løven får du se i klippet under, det er nesten umulig å ikke felle en liten tåre!