torsdag, november 21, 2019
Historier fra livet Fostermoren bryter sammen når gutten forteller dommeren hvorfor han...

Fostermoren bryter sammen når gutten forteller dommeren hvorfor han vil bli adoptert av familien

-

Dayshawn hadde vært i fosterhjemmet i tre år da han skulle bli adoptert av fosterforeldrene. En lykkeligere gutt skal man lete lenge etter. 

Sara Cozad fra Washington var bare 23 år da hun ble fostermor for første gang. Sammen med ektemannen Stuart, har de siden da vært fosterfamilie for til sammen 14 barn i løpet av de tre siste årene. Nå har de også adoptert to gutter. det skriver hun på nettsiden Love what matters.

Avtalte på første date

Ekteparet var bare 19 år gamle da de møttes. På den første daten, spurte Stuart om Sara ville ha barn. Hun svarte at dersom hun skulle ha barn, skulle det være fosterbarn. Og sånn ble det.

Foto: Facebook

Siden paret var så unge, bestemte de seg for at de kun skulle ha babyer og småbarn som fosterbarn. De følte seg usikre på å være fosterfamilie for tenåringer.

En uke etter de hadde tatt det obligatoriske fosterfamilie-kurset, kom tre år gamle Michael til dem. Han skulle egentlig bare være hos dem i helgen. Men en helg ble til en uke. En uke ble til flere måneder, og månedene ble til år. I dag er Michael parets adoptivsønn.

Helt naturlig

Noen måneder etter at Michael kom til dem, skulle de ha besøk av Michaels eldre bror, Dayshawn. Gjensynsgleden mellom brødrene var så sterk, at da paret fikk spørsmål om de kunne være fosterfamilie for Dayshawn også, kunne de ikke si nei. Selv om Sara bare er 13 år eldre enn Dayshawn.

«Dayshawn bryter ned alle stereotypier om tenåringer i fosterhjem. Han er den mest empatiske og medfølende personen jeg noen gang har møtt. Han er en sosial sommerfugl og gjør det til sin personlige oppgave å ønske alle nye barn som kommer til oss velkommen», skriver Sara på Love what matters.

«Å være mammaen hans er helt naturlig. Det virker ikke som at han legger merke til at jeg er så ung. (Eller så bryr han seg ikke om det)», skriver hun videre.

De elsker meg, alle sammen

På adopsjonsdagen, spør dommeren om Dayshawn er sikker på at alle rundt ham er enige i adopsjonen.

«Så du har mange venner, familiemedlemmer og fans. Det er bra. Tror du de alle er enige i denne adopsjonen», spør dommeren.

«Ja, de elsker meg alle sammen», svarer sier 13-åringen med et stort smil om munnen, før han fortsetter:

«Og vi elsker dem. Hele denne familien er det beste som noen gang har skjedd meg. Jeg er så glad for at jeg har disse menneskene i livet mitt»,

«Dere trenger ikke meg for å bli en familie. Dere er allerede en familie. Min jobb er bare å gjøre det offisielt», sier dommeren.

«Hvis jeg kunne ønske meg hva jeg ville her i verden, ville jeg ønsket å få elske disse menneskene for resten av livet mitt», sier Dayshawn.

Se den herlige videoen her:

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Hvor farlig er det egentlig å snuse? Kjendislege ser på saken

Kjendislege Wasim Zahid har sett på snus og hva forskningen sier om helseskader relatert til snus. Til videoen skriver...

Aune Sand med sterk kritikk av influensere: – Tanketomt vås

Kunstner Aune Sand (53) tar nå et oppgjør med influensere, og måten de påvirker dagens unge på. Han mener...

Renoverte campingvogn fra 1988 – for en forvandling

Flere og flere nordmenn får øynene for å feriere i sitt eget land. Noe som også vises på salget...

91 år gammel kvinne forvandlet byen til et kunstverk med penselen sin

Den 91 år gamle kvinnen Anežka Kašpárková har virkelig vist verden hvor vakker gatekunst kan være.  Den tsjekkiske kvinnen døde dessverre...

Da Jenny fikk ansvaret for kostholdet på dette gamlehjemmet ble det nye tider for beboerne

Jenny Jönsson er en 42 år gammel kvinne. Til daglig jobber sykepleieren på et gamlehjem i Sverige. Da hun...

Ali klipper hjemløse gratis før jul

Ali Zaki (29) driver en frisørsalong i Malmö. I november og desember holder han søndagsåpent for alle hjemløse som...