En natt i september i 2011 mottok Lacey Dunkin en sen kveld en telefonoppringning som kom til å endre livet hennes for alltid – og til det bedre. Hun hadde juni samme år fullført opplæringen som kreves for å bli offentlig godkjent fosterforelder, og nå ringte en sosialarbeider og spurte om hun kunne motta fire unge søstre i nødpleie.

Lacey, som da var midt i 20-årene, bodde da fortsatt hjemme hos sine foreldre, men ettersom det var dem som hadde oppfordret henne til å gjøre dette, var det ingen problemer med det. Hun var også singel, men lot ikke det holde henne tilbake fra å få barn. Heller ikke andres barn.

Foto: Instagram

Så da hun mottok forespørselen var det enkelt for henne å svare ja, og ikke lenge etterpå samme kveld kunne hun ønske velkommen til en femåring, et toårig tvillingpar og en ett år gammel baby. Alle søstre.

«Jeg var knapt våken da jeg svarte telefonen, men jeg kunne ikke annet enn å svare ja», forteller Lacey i et intervju med nettsiden parenst.com.

«De var små og redde, og ble plassert hos noen vilt fremmede mennesker midt om natten, så det var ikke noe rart»

Men etter kun ni måneder i fosterhjemmet kom sjokkbeskjeden. Småjentene, som nå kalte Lacey for sin mor, skulle flytte hjem til sin biologiske mor og bo med henne.

Der ble jenteflokken ikke boende mer enn en knapp måned, så ble Lacey igjen spurt om hun kunne overta, noe hun igjen svarte ja til. Men med en liten tvist. Nå var det nemlig ikke bare fire jenter lenger, nei, de var fem.

Samme natt som Dunkin hadde mottatt det første oppkallet hadde moren nemlig født en femte datter, og nå var spørsmålet så om Lacey kunne tenke seg å påta seg omsorgen også for denne. Og det kunne hun selvfølgelig.

Foto: Instagram

Så skulle man kanskje tro at historien sluttet der, men det gjorde den ikke, for det viste seg at småjentenes biologiske mor på ny var gravid, og det kommende barnet også ville bli en jente. Kanskje Lacey kunne tenke seg å være fostermor for henne også, når den tid kom?

På det tidspunktet hadde Lacey allerede formelt adoptert de fem første søstrene, og takket selvfølgelig også ja til den sjette. Som så også ble adoptert i 2015.

Foto: Instagram

Nå kan man se bilder av jenteflokken på Laceys Instagramside hvor man kan følge dem mens de spiller fotball, baker kaker eller koser seg på stranden med sin adoptivmor.

Som en velfortjent lykkelig liten familie, takket være Lacey Dunkins store hjerte. Ikke alle superhelter bruker kappe …