Forsiden Historier fra livet Fostermoren tok til seg fire forlatte jentebarn - så kom sjokktelefonen

Fostermoren tok til seg fire forlatte jentebarn – så kom sjokktelefonen

En natt i september i 2011 mottok Lacey Dunkin en sen kveld en telefonoppringning som kom til å endre livet hennes for alltid – og til det bedre. Hun hadde juni samme år fullført opplæringen som kreves for å bli offentlig godkjent fosterforelder, og nå ringte en sosialarbeider og spurte om hun kunne motta fire unge søstre i nødpleie.

Lacey, som da var midt i 20-årene, bodde da fortsatt hjemme hos sine foreldre, men ettersom det var dem som hadde oppfordret henne til å gjøre dette, var det ingen problemer med det. Hun var også singel, men lot ikke det holde henne tilbake fra å få barn. Heller ikke andres barn.

Reklame

Foto: Instagram

Så da hun mottok forespørselen var det enkelt for henne å svare ja, og ikke lenge etterpå samme kveld kunne hun ønske velkommen til en femåring, et toårig tvillingpar og en ett år gammel baby. Alle søstre.

«Jeg var knapt våken da jeg svarte telefonen, men jeg kunne ikke annet enn å svare ja», forteller Lacey i et intervju med nettsiden parenst.com.

«De var små og redde, og ble plassert hos noen vilt fremmede mennesker midt om natten, så det var ikke noe rart»

Men etter kun ni måneder i fosterhjemmet kom sjokkbeskjeden. Småjentene, som nå kalte Lacey for sin mor, skulle flytte hjem til sin biologiske mor og bo med henne.

LES OGSÅ
Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

Der ble jenteflokken ikke boende mer enn en knapp måned, så ble Lacey igjen spurt om hun kunne overta, noe hun igjen svarte ja til. Men med en liten tvist. Nå var det nemlig ikke bare fire jenter lenger, nei, de var fem.

Samme natt som Dunkin hadde mottatt det første oppkallet hadde moren nemlig født en femte datter, og nå var spørsmålet så om Lacey kunne tenke seg å påta seg omsorgen også for denne. Og det kunne hun selvfølgelig.

Foto: Instagram

Så skulle man kanskje tro at historien sluttet der, men det gjorde den ikke, for det viste seg at småjentenes biologiske mor på ny var gravid, og det kommende barnet også ville bli en jente. Kanskje Lacey kunne tenke seg å være fostermor for henne også, når den tid kom?

På det tidspunktet hadde Lacey allerede formelt adoptert de fem første søstrene, og takket selvfølgelig også ja til den sjette. Som så også ble adoptert i 2015.

Foto: Instagram

Nå kan man se bilder av jenteflokken på Laceys Instagramside hvor man kan følge dem mens de spiller fotball, baker kaker eller koser seg på stranden med sin adoptivmor.

Som en velfortjent lykkelig liten familie, takket være Lacey Dunkins store hjerte. Ikke alle superhelter bruker kappe …

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT