in ,

«Fra bølle til bestevenn»-stjernen Anton (7) krever katt på hotellrommet

Hunden Anton. Foto: Skjermdump Instagram

Newfoundlenderen Anton (7) fra Stjørdal kapret hele Norges hjerte da han dukket opp i NRK-serien «Fra bølle til bestevenn» og nektet å kjøre annen bil enn matfars Mercedes.

Når Anton nylig var på Frosta Hundehotell dukket det opp flere nykker: Han nektet å gå på hotellrommet sitt med mindre han fikk ha med seg sin nye venn, gårdskatten Teo (8).

Saken var først omtalt i VG.


– At Anton er en helt spesiell hund med veldig stor egenvilje og spesielle ønsker ja det er det ingen tvil om! Han er veldig glad i små hunder og katter og nå har han blitt bestevenn med gårdskatta her. Han lokker den til seg og katta vil gjerne være med Anton, forteller hundehotellet på Facebook.

– Idag lokket han med seg katten til hundehotellet og stod og bjeffet høyt på meg da jeg ikke ville åpne døra for dem, da jeg ikke ville venne katten til å gå inn på hotellet, forteller hotelleierne videre.

Alton ga seg imidlertid ikke før de etter en stund ga opp for den insisterende bjeffinga og åpnet døra så han kunne rusle inn på hotellrommet sitt med katten.

View this post on Instagram

A post shared by Frosta hundehotell (@frostahundehotell)

Undet Antons glansdager som tv-stjerne var det over 1,1 millioner seere som fikk med seg den 85 kilo store newfoundlandshunden og de andre bøllehundene på TV.

Anton har i etterkant av serien fått sin egen Instagramkonto, og der har han i skrivende stund godt over 31.600 følgere.

Hunden har også vært gjest hos «Lindmo».

Anton får stadig oppmerksomhet fra folk over hele landet. VG skriver at matfar i sommer fikk spørsmål om Anton kunne være overraskelse for en mann som fylte 70. Da mannen med gjester kom inn på tunet og jubilanten fikk se Anton begynte tårene å trille.

Matmor Monica Sagen og matfar Fredrik Holmen var sammen med Anton i programmet. Holmen opplyser til VG at paret siden den gang har valgt å gå hver sin vei. Anton ble værende med matfar i valpehjemmet sitt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Helene Olafsen

«Norges nye megahit»-låt til topps på hitlistene

Bør pus ned i vekt? – Pass på dette