Forsiden Kjendisnytt Frank Løke etter nakensjokket: "Jeg vinner tilbake dansepartneren min med en kvast...

Frank Løke etter nakensjokket: «Jeg vinner tilbake dansepartneren min med en kvast til 79 kr»

Gårsdagens sending av «Skal vi danse» har skapt mange overskrifter og skapt voldsomme reaksjoner etter nakenstuntet til tidligere håndballprofil Frank Løke.

Frank Løke deltar i årets sesong som dansepartneren til Tone Jacobsen. Hun var intetanende om stuntet Løke hadde forberedt til gårsdagens sending. Løke dro nemlig av seg dressen sin da dansenummeret deres skulle starte, under dressen var han ikledd en minimal «boratdrakt» som overlot lite til fantasien.

Selv beskriver han valget slik på Instagram:

«Du dresser ikke opp ActionFrank i dress med hjerter og lager et KISS CAM ala Boyband-tema og forventer at han står og ser på skuta synker. Da heiser jeg som kaptein ihvertfall flagget og går ned med skuta», skriver Løke før han oppfordrer seerne til å stemme så han ikke blir «krabbemat».

 

View this post on Instagram

 

Hva sier dere «boys»😁 Jeg vinner tilbake dansepartneren min @toneejacobsen med en kvast til 79 kr💐😂💐 Aldri kjøpt blomster til noen før👊👊 og første gangen måtte jo være fordi jeg hadde gjort noe «galt»🤪🤪 #actionfrankloke #skalvidansetv2 #ikkemøtttoneenda #borat #mankini

A post shared by Frank Løke (@actionfrankloke) on

Tone Jacobsen visste ingenting

Det var lett å se at Tone ble satt ut av påfunnet til Løke. Hun forteller til media at hun ikke hadde anelse om hva Frank Løke hadde planlagt.

– Jeg visste ingenting, og jeg synes ikke det er helt greit å ikke informere om det. Jeg er virkelig lei meg overfor alle der hjemme som måtte se det, sier hun til VG

LES OGSÅ
Programleder Jannecke Weeden har ekstra grunn til å smile om dagen

Videre forteller hun at hun ikke har særlig lyst til å prate med Frank akkurat nå og at hun er såret over påfunnet.

LES OGSÅ
Alexander Rybak: "Jeg er konstant redd for å leve"

Frank har kjøpt blomster

Frank Løke på sin side forteller at det hele var ment humoristisk og at han ikke har noe angrer for at han gjennomførte planen sin.

– Nei, jeg er ikke i nærheten av å angre, sier han til VG.

Han håper imidlertid at en blomstkvast kan ordne opp i forholdet mellom han og Tone Jacobsen og publiserte en ny oppdatering på Instagram med bilde av seg selv og noen blomster. Han skriver:

«Hva sier dere boys. Jeg vinner tilbake dansepartneren min Tone Jacobsen med en kvast til 79 kr. Aldri kjøpt blomster til noen før og første gangen måtte jo være fordi jeg hadde gjort noe galt.»

Hva mener du om nakenstuntet til Frank Løke? Si din mening i kommentarfeltet vårt på Facebook! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...