torsdag, april 2, 2020

Frank Løke etter nakensjokket: «Jeg vinner tilbake dansepartneren min med en kvast til 79 kr»

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Gårsdagens sending av «Skal vi danse» har skapt mange overskrifter og skapt voldsomme reaksjoner etter nakenstuntet til tidligere håndballprofil Frank Løke.

Frank Løke deltar i årets sesong som dansepartneren til Tone Jacobsen. Hun var intetanende om stuntet Løke hadde forberedt til gårsdagens sending. Løke dro nemlig av seg dressen sin da dansenummeret deres skulle starte, under dressen var han ikledd en minimal «boratdrakt» som overlot lite til fantasien.

Selv beskriver han valget slik på Instagram:

«Du dresser ikke opp ActionFrank i dress med hjerter og lager et KISS CAM ala Boyband-tema og forventer at han står og ser på skuta synker. Da heiser jeg som kaptein ihvertfall flagget og går ned med skuta», skriver Løke før han oppfordrer seerne til å stemme så han ikke blir «krabbemat».

Tone Jacobsen visste ingenting

Det var lett å se at Tone ble satt ut av påfunnet til Løke. Hun forteller til media at hun ikke hadde anelse om hva Frank Løke hadde planlagt.

– Jeg visste ingenting, og jeg synes ikke det er helt greit å ikke informere om det. Jeg er virkelig lei meg overfor alle der hjemme som måtte se det, sier hun til VG

Videre forteller hun at hun ikke har særlig lyst til å prate med Frank akkurat nå og at hun er såret over påfunnet.

Frank har kjøpt blomster

Frank Løke på sin side forteller at det hele var ment humoristisk og at han ikke har noe angrer for at han gjennomførte planen sin.

– Nei, jeg er ikke i nærheten av å angre, sier han til VG.

Han håper imidlertid at en blomstkvast kan ordne opp i forholdet mellom han og Tone Jacobsen og publiserte en ny oppdatering på Instagram med bilde av seg selv og noen blomster. Han skriver:

«Hva sier dere boys. Jeg vinner tilbake dansepartneren min Tone Jacobsen med en kvast til 79 kr. Aldri kjøpt blomster til noen før og første gangen måtte jo være fordi jeg hadde gjort noe galt.»

Hva mener du om nakenstuntet til Frank Løke? Si din mening i kommentarfeltet vårt på Facebook! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

EU-politiker hever stemmen – Steng dyremarkedene i Kina nå!

Den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federly vil stenge dyremarkedene i Kina, skriver han i en debattartikkel i svenske Expressen. Det har vært mange spekulasjoner rundt oppstandelsen...

Nå bør du bytte strømavtale – prisene er historisk lave

Spotprisene på strøm er historisk lave, og det er store forskjeller mellom dyreste og billigste avtale. Nå oppfordrer forbrukerrådet alle til å bytte avtale. Strømprisene...