lørdag, juli 11, 2020

Frank Løke forsvant fra rampelyset – dette gjør han nå

Mest lest nå

Borghild eller Peder? 20 navn folk må begynne å kalle barna sine igjen

Vi har tatt en titt på SSBs navnestatestikk for gutter og jenter fra 1800-tallet og fram til i dag. Der fant vi mange juveler av noen navn som vi må begynne...

Høsten 2018 var den tidligere håndballspilleren Frank Løke mildt sagt i medienes rampelys. Siden har det vært stille.

Det var under en av sendingene av «Skal vi danse» 2018 at Frank Løke virkelig skapte mediestorm. I en ørliten boratdrakt.

Det var ikke måte på hvor mye pepper Frank Løke skulle få for sitt overraskende stunt. Dansepartner Tone Jacobsen hevdet at hun ble dypt sjokkert påfunnet, at hun ikke ville snakke med Frank og at hun ikke var sikker på om hun noensinne ville danse med han igjen.


Hele sagaen endte med at Løke og Jacobsen ble kastet ut av programmet, mens Aune Sand og dansepartneren Ewa Trela ble tatt inn i varmen igjen.

Hat eller elsk

I tiden etter «Skal vi danse» var Frank igjen aktuell som deltaker i «4 stjerners middag». Også her ble deltakelsen hans tema for diskusjon. Han serverte nemlig gjestene det han kaller «Pung ala Schokolate».

«Hva er galt med å ta en avstøpning av pungen og forstørre den 5X, for så å servere den til dessert i form av en 7 kilos sjokoladekake. Hvis ikke dette er terningkast 6, så skjønner jeg ingenting», skrev han på Instagram.

Samme året publiserte Løke også musikkvideoen «Jul hos ActionFrank». En musikkvideo som fikk mye kritikk for siitt vulgære språk og scener.

Nordmenn fikk mildt sagt et hat eller elsk forhold til Løke. Men etter 2018 ble det stille. Løke forsvant fra rampelyset.

Til Dagbladet forteller Løke at det ikke er selvvalgt fra hans side.

– Jeg er ikke avhengig av å være i rampelyset. Jeg har heller ikke prøvd å komme på tv, jeg er blitt spurt. I hverdagen har jeg en vanlig jobb, og et helt vanlig liv, sier han til avisen.

Men han legger ikke skjul på at det er noen programmer som frister å være deltaker i en gang i fremtiden. «Mesternes Mester» og «71 grader nord» skal toppe ønskelisten, selv om det ikke er noe han bruker energi på akkurat nå.

– Men realitydeltakelse står ikke øverst på prioriteringslista mi nå. Vi får heller se om det blir aktuelt hvis noen spør. Kanskje hele bransjen er blitt litt redde for meg, sier han til Dagbladet.

Skulle vært på Everest

Et av de store målene til Frank Løke har vært å bestige Mount Everest. Noe han også skulle gjort i vår, hadde det ikke vært for koronapandemien.

Til Dagbladet kan Løke fortelle at han allerede hadde brukt 600.000 på turen som ikke ble noe av.

– Jeg hadde betalt fly, forsikring, helikopterredning og liknende, sier han. Nå håper han at han kan få overført utgiftene til en fremtidig tur.

– Jeg har brukt det siste året til å forberede meg til Mount Everest og ikke prioritert alt annet, forteller han, og legger til at han også planlegger å delta på en rekke beinharde konkurranser den kommende tida.

Til dagen jobber Frank Løke nå med sertifisering av maritimt radioutstyr.

Savner du han på skjermen? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook!

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter