Forsiden Kjendisnytt Frank Løke overrasket på 4 stjerners middag - serverte gjestene avstøping av...

Frank Løke overrasket på 4 stjerners middag – serverte gjestene avstøping av sine edlere deler

-

Nok en gang kan vi kose oss med en ny sesong av 4-stjerners middag. Og årets versjon har allerede fått sin dose oppmerksomhet takket være Frank Løke. 

Den tidligere håndballspilleren danner årets kjendissamling sammen med Eli Hagen, Ronny Brede Aase og Amalie Snøløs.

Da Frank Løke i høst stilte opp i en boratdrakt i Skal vi danse utløste han et enormt engasjement på sosiale medier. Det var derfor mange som var spent på hva Løke kunne finne på når han igjen entret tv-ruten.

Og Løke skuffet ikke.

Viste baken

Selv promoterte Frank Løke årets sesong av 4-stjernes middag ved å publisere et bilde på Instagram hvor han viser rumpa ut vinduet på den kjente bilen til 4-stjernes middag. Til bildet skriver han:

«4-stjerners middag fortsetter i kveld 19.30 på TVNorge hos @amaliesnolos 👍👍
Blir mye bobler og god stemning.»

Serverte gjestene avstøpning av pungen

Og rumpevisingen var ikke Løkes eneste påfunn. Han har også publisert et bilde hvor han kan friste gjestene med det han kaller «Pung ala Schokolate».

«Hva er galt med å ta en avstøpning av pungen og forstørre den 5X, for så å servere den til dessert i form av en 7 kilos sjokoladekake. Hvis ikke dette er terningkast 6, så skjønner jeg ingenting», skriver han.

Tidligere denne uka publiserte Løke også et bilde av seg selv og de kvinnelige deltakerne i programmet.

LES OGSÅ
Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen
LES OGSÅ
Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen

«Når Eli Hagen kommanderer deg i senga, så er det bare å brette opp ermene og løsne litt på snippen», skriver han.

Mange mennesker liker bildene Frank Løke publiserer rundt årets sesong av 4-stjernes middag, mens andre mener at nå får det være nok tull og fjas. Hva mener du? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .