Forsiden Meninger Frank Løke raser over diskusjonen om monarkiet: "Ikke KØDD med Kongen og...

Frank Løke raser over diskusjonen om monarkiet: «Ikke KØDD med Kongen og Dronningen vår!»

-

I går skrev vi at AUF ønsker å avvikle monarkiet. Saken har skapt et enormt engasjement. 

På Sosialnytt ble saken på få timer en av de mest debatterte sakene som er skrevet før. Tusenvis deler sine meninger i kommentarfeltet vårt på Facebook, og de fleste er enig; vi ønsker monarki!

En av våre lesere skriver:

«Nei avskaff heller AUF Støre , Hadia og SV samt alle politikere som er inne på tanken. Kongeparet og kronprinsparet er gode representanter for Norge . Vårt kongepar er helt unik. Kan vanskelig se for meg at en president kan gjøre bedre jobb. Heia Kong Harald og Dronning Sonja. Hipp hipp hurra for vårt flotte kongepar.» 

Kommentaren har alene fått over 200 likerklikk.

Frank Løke engasjerer seg 

En av fjorårets mest omtalte kjendiser, Frank Løke, er ikke fremmed for å skape overskrifter. Nå taler han monarkiets sak.

I et innlegg på Instagram går han til frontalangrep på dem som ønsker å avvikle monarkiet. Løke skriver:

«Ikke KØDD med Kongen og Dronningen vår. De gjør en fantastisk jobb for landet og er samlende i både gode og dårlige tider. Så ikke kom her 😡
Vi er så opptatt at annerledes er bra. Vi snakker om å opprette et tredje kjønn for satan, og inkludere alle, så la for helvete prinsesse Märtha Louise være sammen med hvem hun vil, og ikke velte hele monarkiet pga en sjaman som tror på at naturen er besjelet, og at mennesker kan kommunisere med en åndeverden. “So what”???
Hvem bryr seg, utenom hele media Norge da tydeligvis.
Kongen og Dronningen er Norges fremste ambassadører, ferdig snakka
Nok politikk, nå må Løken ut å trene».

 

View this post on Instagram

 

Ikke KØDD med Kongen og Dronningen vår🇳🇴 🤴👸🏻 De gjør en fantastisk jobb for landet og er samlende i både gode og dårlige tider👊 Så ikke kom her😡 Vi er så opptatt at annerledes er bra. Vi snakker om å opprette et tredje kjønn for satan, og inkludere alle, så la for helvete prinsesse Märtha Louise være sammen med hvem hun vil, og ikke velte hele monarkiet pga en sjaman som tror på at naturen er besjelet, og at mennesker kan kommunisere med en åndeverden. “So what”??? Hvem bryr seg, utenom hele media Norge da tydeligvis. – Kongen og Dronningen er Norges fremste ambassadører, ferdig snakka👊👊👊 – Nok politikk, nå må Løken ut å trene🏃🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ – #longlivetheking #hailtothequeen #actionfranknypartilederiboratene

A post shared by Frank Løke (@actionfrankloke) on

Frank Løke har sagt og gjort mye som har fått mange til å vende han ryggen. Men i denne saken er det mange som er enig med han, innlegget har på kort tid fått flere tusen likerklikk.

LES OGSÅ
Listhaug vil innføre skolemat for alle barn - foreldrene skal betale
LES OGSÅ
Derfor er gode menneskene de som har hatt det vanskelig i livet

Er du enig med Frank Løke? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å sin din mening om monarkiet! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .