Hjem Kjendisnytt Frank Løke vant Vinnerschkalle: – Visste at jeg kom til å vinne

Frank Løke vant Vinnerschkalle: – Visste at jeg kom til å vinne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I den spennende finalen av TV 2-serien «Vinnerschkalle», ledet av Harald Eia og Petter Northug, stakk Frank Løke (44) av med seieren etter en intens kamp mot Ragnhild Haga (33), Solveig Gulbrandsen (43), og Magnus Midtbø (35).

Den tidligere håndballspilleren var førstemann til å ringe i skipsklokka, og kunne dermed juble for nok en realityseier.

– Nå skal 2024 toppes med å bestige en grushaug uten oksygen💪🏔️, skriver Frank Løke på Instagram. Han sikter til turen han straks skal i gang med, hvor han skal bestige Mount Everest for andre gang. Men denne gangen uten oksygen.

– Jeg visste det. Da jeg våknet i morges bare visste jeg det. Jeg ga alt, sier Løke i episoden etter at seieren er si boks.

Denne seieren legger seg i rekken etter hans tidligere triumf i «71 grader nord – team», som han vant sammen med Rikke Isaksen i fjor.

Frank Løke vant Vinnerschkalle
Foto: Espen Solli / TV 2

Løke om «Vinnerschkalle»: Et skreddersydd program

Frank Løke forteller til TV 2 at han følte «Vinnerschkalle» passet ham utmerket.

– Jeg synes «Vinnerschkalle» var et konsept som passet meg veldig godt. Det var øvelser der man kunne ha uflaks å ryke ut, men jeg visste at allsidigheten min er min sterke side, sier han og fortsetter:

– Jeg skal vinne for enhver pris, og det fikk jeg bevist i dette programmet. Så jeg er ikke overrasket over at jeg vant, men det var sterke konkurrenter, utenom Jan Tore Kjær, sier han med glimt i øyet.

Mot nye mål

Etter seieren i «Vinnerschkalle», ser Løke nå mot sitt neste store mål: å bestige Mount Everest uten tilførsel av oksygen.

– Jeg visste fra jeg gikk i land på Hudøy at jeg kommer til å vinne dette her. Noen ganger er det bare sånn at du vet det, akkurat slik som nå. Nå vet jeg at jeg skal klare å bestige Mount Everest uten oksygen, sier han til kanalen.

Vi gratulerer Frank Løke med seieren i «Vinnerschkalle» og ønsker ham lykke til på ferden mot verdens tak uten oksygen.

Hva synes du om Vinnerschkalle? Gi din stemme nedenfor!

  1. Frank Løke
  2. Frank Løke
Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com