onsdag, desember 11, 2019
Historier fra livet Frankie har vannet julestjernen i 19 år - Nå...

Frankie har vannet julestjernen i 19 år – Nå har minnet etter hans døde kone blitt 5 meter!

-

De fleste som har julestjerner, Euphorbia pulcherrima, pleier å ha dem om julen, og det er en kjensgjerning at de dessverre normalt ikke lever særlig lenge. De fleste overlever knapt julehelgen og må som regel kastes kort tid inn i det nye året.

Men det finnes unntak. Blant annet har kanadieren Frankie Allison en julestjerne som har overlevd i ikke mindre enn 19 år nå, og det er ingenting som tyder på den har tenkt å visne med det første. Kanskje fordi den har en helt spesiell plass i hjertet hans.

Frankie Allison forteller at det egentlig var hans kone, Maxine, som i sin tid vant julestjernen i en radiokonkurranse julaften 1996. Gleden ble imidlertid kortvarig, for kun tre dager senere var Maxine død. Hun hadde fått et hjerteinfarkt.

Siden da har Frankie passet og pleiet julestjernen med den største omhu, noe den tydeligvis har hatt riktig godt av. Nå er den nesten fem meter i omkrets, og Frankie forteller spøkefullt at hvis den fortsetter å vokse i samme tempo må han kjøpe seg større hus.

– Det sies det er en mirakelblomst, og at den er et tegn på at min kone fortsatt er her hos meg, forteller Frankie.

Opprinnelig hadde ikke Frankie tenkt seg å beholde planten så lenge som han har, men ettersom den bare fortsatte å vokse og gro, ble det bare til han beholdt den. Nå blomstrer den hver jul og fyller Frankies liv og hverdag med både farge og minner etter hans elskede kone.

Her kan du se et nyhetsinnslag med Frankie og den strålende julestjernen han har etter sin elskede kone:

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.

Dette er homoterapi

Dette er den omdiskuterte og kontroversielle “behandlingen” som alle snakker om.

Nobelprisvinner Abiy Ahmed: «Prisen er en anerkjennelse av vår innsats»

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali ankommer VIP-terminalen på Oslo Lufthavn mandag ettermiddag. Tirsdag mottar han Nobels fredspris.