in

Fredag tok familie og venner farvel etter ulykken i Tokagjelet

Foto: Privat

Nils Johan Bårdsen (72) og Ruth Wathne (68) som omkom i ulykken i Tokagjelet i oktober ble fredag bisatt fra Tveit kirke på Askøy.

Prost Jan Tommy Fosse beskrev det som skjedde som brått, brutalt og meningsløst.

– Jeg leter etter ord som prøver å romme det som skjedde i Tokagjelet 24. oktober, og det dere har gått og går gjennom. Men jeg finner dem ikke, for det er bare for vondt, sa Fosse ifølge VG.


Kjell Arne Pedersen (64), Nils Johan Bårdsen (72) og Ruth Wathne (68) ble meldt savnet søndag 23.oktober, etter at de ble tatt av strømmen da de forsøkte å krysse Tokagjelselva i Hardanger i en liten båt.

Ruth Wathne var søsteren til TV 2-kjendis Davy Wathne.

– Ordene blir tomme, og de rommer ikke alt det dere kjente på da dere håpet at de skulle bli funnet i live, eller verden som raste sammen da det ikke lenger var noe håp. Og alt dere nå kjenner på av smerte, savn og fortvilelse, sa prosten under fredagens bisettelse.

Bårdsen og Wathne hadde vært gift siden 1983, og møttes da de begge var frivillige i Røde Kors hjelpekorps.

Ruth Wathne var utdannet tanntekniker, men jobbet de siste 14 årene som bussjåfør i transportselskapet Tide. Nils Johan Bårdsen jobbet i Bergen brannvesen de siste 27 årene før han gikk av med pensjon.

Sønnen, Tomas Wathne Bårdsen, skrev ifølge VG i minneordet at foreldrene lærte ham at det er bedre å si at man er glad i hverandre en gang for mye, enn en gang for lite.

– Det er derfor jeg er så glad for at nettopp dette var det siste vi sa til hverandre.

Også Kjell Arne Pedersen (64) og hunden Leo omkom i den tragiske ulykken.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

politi

Politiet avdekket profesjonell narko-liga i Tromsø: 13 siktet og 8 pågrepet

Dette er årets julekalender fra NRK – sniktitt på den her