Hjem Kjendisnytt Fredag feirer Norge Rundt en helt spesiell merkedag

Fredag feirer Norge Rundt en helt spesiell merkedag

Er du en av de mange som ser Norge Rundt hver fredag? Alle programmene har du neppe sett – de sender program nummer 2000 fredag 9. februar.

For mange er kjenningsmelodien lyden av helg. Hver fredag siden programmet gikk på lufta 2. oktober 1976 har Norge Rundt fortalt historier fra hele landet.

– Det er utrolig stas at Norge Rundt når nok en milepæl, sier programleder Elin Skaar i en pressemelding fra NRK.

Hun er programleder nummer 234 og kommer fra et av NRKs distriktskontorer, som alle Norge Rundt-programledere. Hver uke drar et produksjonsteam på tre til alle mulige steder i Norge for nære møter med både vanlige og uvanlige nordmenn.

Norge rundt og rundt og rundt

 Vi er stolte, glade og ydmyke over at vi får samle Norge hver eneste fredagskveld og vise frem det beste fra landet vårt. Vi har møtt over 200.000 personer og produsert langt over 10.000 reportasjer fra alle landets kommuner, forteller Skaar.

Fredag 9. februar sendes episode nummer 2000 på NRK1 kl. 19.40. Da besøker Norge Rundt Bygdekvinnelaget på Dokka som brenner for arbeid og integrering.

– Vi treffer folk på MAKS-kafeen og gleder oss til å vise frem store ting fra et lite sted, sier Skaar.

I gjennomsnitt ser en halv million Norge Rundt hver fredag, og ofte er markedsandelen over 60 prosent.

– Vi tror at folk i fremtiden også vil se helt vanlige folk på TV, så vi er klare for minst 2000 episoder til, sier programleder Elin Skaar.

Se alle episodene med Norge Rundt her.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com