Hjem Viralt Freddys ekstreme sykkelstunt går viralt: – Vi er vel litt spesielle på Myre

Freddys ekstreme sykkelstunt går viralt: – Vi er vel litt spesielle på Myre

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Med sykkelen sveiset fast på et seilbrett, ble Freddy Amundsen (32) dratt av en vannscooter over Steinlandsfjorden ved Myre i Vesterålen i over 60 kilometer i timen. Nå går videoen viralt.

Over 1,6 millioner har sett stuntet til Freddy. Videoen ble først publisert av rykkelritt-arrangøren «Arctic Race of Norway». Det skriver NRK.

«Vi vurderte først sykkel med vannski under, men kom fram til at det hadde blitt vanskelig. Så kom jeg på at jeg har et gammelt seilbrett under verandaen som var helt perfekt. Litt sveising, boring og skruing, så var det klappet og klart», sier Freddy.

Foto: Arctic Race of Norway.

Har gjort mye rart for å komme på tv

Freddy forteller at han og vennene har gjort mye rart for å komme på tv. De har blant annet hengt i en lift fra en båt under tv-sendingene. Men i år ville de gjøre noe helt spesielt.

«Vi fikk mye mer oppmerksomhet enn vi hadde tenkt. De viste jo stuntet lenge, mens de kommenterte at jeg var en Petter Smart-fyr på 32 år», ler Freddy.

Freddy var oppe i hele 35 knop på seilbrettet. Men han kan forsikre om at sikkerheten ble godt ivaretatt.

«Nei da, vi bruker hjelm og sikkerhetsutstyr. Sikkerheten er viktigst, og den har vært på topp. Jeg trynet jo et par ganger da vi øvde, men det gikk fint. Selv om man selvfølgelig merker det godt», ler Amundsen.

Foto: Arctic Race of Norway.

Enda mer sprell neste gang

Og når sykkelrittet kommer tilbake om to år, ja, da lover Freddy at han og kompisene igjen skal stå klare til å finne på noe sprell.

«Da skal vi gjøre det litt større og litt tøffere. Vi prøver å tenke ut en plan hvor vi skal ha seks sykler nede og to oppe i høyden. Folk skal selvfølgelig sitte på syklene og», ler han.

Her kan du se videoen med Freddy på sykkel-brett:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com