lørdag, juli 11, 2020

Fredrik Solvang vant Gullruten som «beste programleder» – her er takketalen hans

Mest lest nå

Etter grusom ulykke advarer mor – alltid la barns sitte i barnesete

Volvo produserte de første bilene med sikkerhetsseler allerede tilbake i 1958, men det gikk fortsatt ganske mange år før de ble lovpliktige. Først i...

Fredrik Solvang er uten tvil en populær programleder. Han oppleves av mange både som retterferdig og balansert, men som samtidig tørr å stille kritiske spørsmål til deltakerne i «Debatten.»

På fredag vant han prisen «beste programleder» under gullruten. En pris svært mange mener var høyst fortjent.

View this post on Instagram

Fortjent? 👍


A post shared by Sosialnytt (@sosialnytt.no) on

Takker på Facebook

På lørdag publiserte Fredrik Solvang en takketale på Facebook. Han fremhever seerne av «debatten» og skriver:

«Det jeg skulle ha sagt hvis jeg hadde klart å samle meg og tatt sjansen på å trette Gullrutens seere med nok en lang takketale, var: Tusen takk til dere seere av Debatten, som har blitt nesten 100.000 flere fra i fjor til i år, og utgjør nær en halv million nordmenn to ganger i uka.»

Videre beskriver han hvorfor han tror at nettopp han vant den gjeve prisen denne gang.

«Vi lager dette programmet alltid med tanke på dere, våre oppdragsgivere. Vi skal være i øyehøyde, ta opp saker dere er opptatt av, ta folk på alvor. Vi skal aldri være ovenfra og ned, aldri elitistisk og vi smisker ikke med makta. Jeg tror det er litt av grunnen til at jeg fikk denne prisen som beste programleder.»

I innlegget sitt poengterer Solvang at noe av det viktige under debatter om alvorlige tema, er å ha takhøyde for smil og latter.

«Debatten skal tas på alvor, men ikke bli for alvorlig. Ingenting er så alvorlig at man ikke kan le eller smile litt. Tar vi opp et tema, skal ekspertene på området ikke kunne ta oss på noe, men vi skal heller ikke lage seminar eller frokostmøter.

Og det siste er vi veldig bevisste. Når du setter deg ned og ser Debatten, vet redaksjonen veldig godt at du fort kan zappe videre til noe annet, gjerne underholdning. Derfor er jeg utrolig takknemlig for og stolt over å ha vunnet en Gullrute for et program som i bunn og grunn maner til samfunnsengasjement, som skal provosere, men også underholde.

Tusen takk!«

Det jeg skulle ha sagt hvis jeg hadde klart å samle meg og tatt sjansen på å trette Gullrutens seere med nok en lang…

Publisert av Fredrik Solvang Lørdag 20. juni 2020

Synes du prisen var fortjent? Trykk på deleknappen og send dine gratulasjoner til Fredrik!

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter