Hjem Kjendisnytt Fredrik Solvang legger seg flat

Fredrik Solvang legger seg flat

Gårsdagens «Debatten» har vært offer for kritikk fra flere hold. Nå legger programleder Fredrik Solvang seg flat. «Dårligste Debatten vi har laget», skriver han.

– Er det kanskje på tide å fastslå at «Debatten» har tapt seg?

Det spør sosiolog og samfunnsdebattant Kjetil Rolness i et innlegg på Facebook.

– Vi så det igjen i går. Fredrik Solvang og Co kaster seg på et aktuelt og utskjelt medieutspill (fra FpUs Simen Velle), med et misforstått (og allerede beklaget!) premiss, lager en plump tittel – «Menn som ikke får dame» – og kjører i gang sirkuset – som ikke engang fortjener den betegnelsen, fordi sendingen ikke blir særlig underholdende heller, skriver samfunnsdebattanten.

Fredrik Solvang har tatt seg tid til å svare på innlegget til Rolness. Som en kommentar skriver programlederen:

– Her er du svært treffsikker, Kjetil Rolness. Dette ble et av de dårligste Debatten-programmene vi har lagd, etter min vurdering.

– Det starter helt skeivt da det viser seg at det knapt er noe igjen av det opprinnelige budskapet til Simen Velle. Det fører til at resten av ordskiftet blir en saus med skyggeboksing mot en motstander som ikke finnes. Vår intensjon var at de skulle diskutere og drøfte hvorvidt det er noen motsetning mellom kvinnekamp/likestilling og menns stilling og hvordan det ene evt. går på bekostning av det andre – basert på den forståelsen av hva som sto igjen av Velles budskap. Vi greide ikke oppnå det vi ønsket, det er bare å konstatere, skriver han videre.

Positiv respons

Det at Fredrik Solvang legger seg helt flat og tar selvkritikk er det mange som setter pris på. I kommentarfeltet kan man blant annet lese:

«Selvkritikk…så forfriskende! Derfor er du ikke politiker! Kudos!»

«Oisann, det var en erkjennelse langt utover flere av gjestene dine klarer.»

«6 på terningen for selvkritikk!»

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com