Hjem Kjendisnytt Fredrik Solvangs oppførsel i Debatten får seerne til å reagere – nå sier alle det samme

Fredrik Solvangs oppførsel i Debatten får seerne til å reagere – nå sier alle det samme

MGP er ferdig for denne gang, og Fredrik Solvang er tilbake som leder av debatten på NRK.

I år var Marion Ravn og Fredrik Solvang programledere for Melodi Grand Prix 2024. De har blitt hyllet for for måten de ledet programmet på.

Nyheten ble offentliggjort direkte i en Debatten-sending tidlig i desember. Fredrik Solvang så da frem til en litt annerledes arbeidshverdag fremover. 

– Jeg gleder meg veldig. Jeg tar det som en stor utfordring å lede NRKs største underholdningsprogram. Det er langt unna det jeg ellers driver med, så jeg går til oppgaven med nysgjerrighet og ydmykhet. Jeg har aldri gjort noe lignende før, sa Solvang i en pressemelding fra NRK.   

Men det spørs om det kommer flere «krumspring» fra Fredrik. I et nytt intervju med Kampanje forteller Solvang at det først og fremst var skikkelig gøy å være med på MGP.

– Det var veldig moro å gjøre noe som er veldig langt fra det jeg gjør til vanlig, og stå foran et så stort publikum, og være en del av et så digert apparat. Det var kjempegøy, sier han.

På spørsmål om han tror han kommer til å gjøre noe lignende igjen er Solvang tydelig på at det er «Debatten» som er hans faste plass.

– Det skal jeg betrakte som en engangsforeteelse. Det var et veldig fascinerende innblikk i en annen verden, men jeg tror jeg skal kjenne min besøkelsestid. Jeg vil ikke si at jeg absolutt ikke vil gjøre det igjen, men det er mange flinke underholdningsprogramledere i Norge, og jeg har ikke noen umiddelbare planer om å gjøre dem arbeidsledig, sier han.

Når vi leser i kommentarfeltet til Fredrik på Instagram er det ikke tvil om at mange hyller han for hvordan han løste rollen som programleder for MGP, men samtidig er det svært mange som poengterer at måten han leder «Debatten» på er helt unik, og mange ønsker at det er nettopp «Debatten» han holder seg til fremover.

«Klart du behersket dette. men ser deg heller i Debatten igjen»

«Så bra du kommer tilbake til Debatten🥳🥳«

En av våre beste programledere

Vi har tidligere spurt hva Facebookfølgere på Sosialnytt synes om Solvang som programleder. Og det virker å være en brei enighet om at Fredrik er en av de beste programlederne vi har i landet. Blant de mange kommentarene kan vi lese:

«Fredrik Solvang er en fantastisk programleder🌸»

«Han er veldig dyktig!👍»

«Absolutt best»

«En sympatisk og svært dyktig programleder. Den beste i NRK har. 💐🥰👍»

«Gleder meg alltid til Debatten Solvang virker alltid så godt forberedt. Vanskelig å finne en etterkommer som han når den tid kommer.»

«Superflink programleder👍Absolutt av de beste. Stå på Fredrik😎.»

Er det flere som synes at Fredrik Solvang er en fantastisk programleder? ❤

Posted by Sosialnytt on Tuesday, June 6, 2023

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com