Hjem Historier fra livet Forbipasserende kalte han for en «skitten biker» – Mannens varme respons har fått mange til å tenke

Forbipasserende kalte han for en «skitten biker» – Mannens varme respons har fått mange til å tenke

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Man kan trygt si at Luc Perreault skiller seg ut i en folkemengde. Den 120 kg tunge, tatoverte motorsyklisten var på vei inn på en kaffebar da han passerte en liten jente og moren hennes.

Da han passerte jenten og moren, så jenten opp på han og sa hei. Luc smilte og sa hei tilbake til jenten. Da hørte han moren si noe som såret han.

«Vi trenger ikke å snakke til skitne bikere.» var beskjeden fra mor.

Luc skrev et innlegg på Facebook for å forklare hva slike utsagn gjør med han som person.

Foto: Facebook

Til familien som kjørte den røde SUV`en utenfor Tim Hortons (en kaffebar, red.anm).

Ja, jeg er en stor 120 kg tung kar som kjører motorsykkel og er full av tatoveringer. Jeg er høylytt, drikker øl, banner og jeg ser ut som om jeg kan spise deg levende dersom du gir meg et feil blikk.  

Men det du ikke vet om meg er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg for pappa, jeg har utdannelse, min mor er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er som har en sønn som meg. Mine nieser og nevøer er alltid glad for å treffe deres onkel Luc. 

Foto: Facebook

Da datteren min brakk armen, gråt jeg mer enn hun gjorde. Jeg leser bøker, jeg hjelper andre mennesker, selv under Armageddon begynte jeg å gråte. 

Så neste gang jeg smiler og sier hei til den lille jenten din, og du gir henne beskjed om at «vi snakker ikke med skitne bikere», husk at du sårer følelsene mine. Husk også at denne «skitne bikeren» ville vært den første personen til å løpe inn i ditt brennende hus for å redde både, jenten din og gullfiskene hennes, slik at hun ikke skulle bli lei seg.» 

Innlegget til Luc ble fort en populært delesak på Facebook. Hans påminnelse om å ikke dømme folk etter utseende har tydeligvis appellert til mange mennesker over hele kloden. Vi kan alle ha godt av å tenke litt ekstra over denne historien. Ikke la utseende, klær, legning, hudfarge eller andre faktorer spille inn når du skal gjøre deg opp en mening om et annet menneske.

Del beskjeden til Luc videre på Facebook! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com