Forsiden Historier fra livet Forbipasserende kalte han for en "skitten biker" - Mannens varme respons har...

Forbipasserende kalte han for en «skitten biker» – Mannens varme respons har fått mange til å tenke

Man kan trygt si at Luc Perreault skiller seg ut i en folkemengde. Den 120 kg tunge, tatoverte motorsyklisten var på vei inn på en kaffebar da han passerte en liten jente og moren hennes.

Da han passerte jenten og moren, så jenten opp på han og sa hei. Luc smilte og sa hei tilbake til jenten. Da hørte han moren si noe som såret han.

Reklame

«Vi trenger ikke å snakke til skitne bikere.» var beskjeden fra mor.

Luc skrev et innlegg på Facebook for å forklare hva slike utsagn gjør med han som person.

Foto: Facebook

Til familien som kjørte den røde SUV`en utenfor Tim Hortons (en kaffebar, red.anm).

Ja, jeg er en stor 120 kg tung kar som kjører motorsykkel og er full av tatoveringer. Jeg er høylytt, drikker øl, banner og jeg ser ut som om jeg kan spise deg levende dersom du gir meg et feil blikk.  

Men det du ikke vet om meg er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg for pappa, jeg har utdannelse, min mor er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er som har en sønn som meg. Mine nieser og nevøer er alltid glad for å treffe deres onkel Luc. 

Foto: Facebook

Da datteren min brakk armen, gråt jeg mer enn hun gjorde. Jeg leser bøker, jeg hjelper andre mennesker, selv under Armageddon begynte jeg å gråte. 

Så neste gang jeg smiler og sier hei til den lille jenten din, og du gir henne beskjed om at «vi snakker ikke med skitne bikere», husk at du sårer følelsene mine. Husk også at denne «skitne bikeren» ville vært den første personen til å løpe inn i ditt brennende hus for å redde både, jenten din og gullfiskene hennes, slik at hun ikke skulle bli lei seg.» 

Innlegget til Luc ble fort en populært delesak på Facebook. Hans påminnelse om å ikke dømme folk etter utseende har tydeligvis appellert til mange mennesker over hele kloden. Vi kan alle ha godt av å tenke litt ekstra over denne historien. Ikke la utseende, klær, legning, hudfarge eller andre faktorer spille inn når du skal gjøre deg opp en mening om et annet menneske.

LES OGSÅ
Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Del beskjeden til Luc videre på Facebook! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT