torsdag, juli 29, 2021

Frekk tyv legger igjen masse spor – ring politiet om du ser dette

Mest lest nå

Denne frekke tyven legger igjen spor overalt – har du sett dette nummeret bes du ringe politiet

Torsdag kveld stjal en frekk tyv bilskiltet på en Berlingo – etter det har skiltet blitt observert over halve Østlandet.

Ekteparet Tove Boyesen og Vidar Halvorsen fra Skien fortviler etter at en frekk tjuv stjal bilskiltene deres.


– Nå trenger vi hjelp. Vi ble frastjålet skiltene på vår Berlingo natt til torsdag, skriver Tove ifølge TA og Nettavisen på Facebook.

Bilnummeret er NF39098. Har du sett det, bes du kontakte politiet.

– Bilen står til vanlig i gården vår og på torsdag morgen sto den plutselig uten skilter. Vi ringte til politiet og fikk beskjed om å anmelde saken på nettsiden deres og det gjorde jeg, sier Vidar ifølge Nettavisen til TA.

Mens han satt og fylte ut anmeldelsen kommer telefonen fra Horten: Circle K lurer på om de har vært der og fylt drivstoff for tusen kroner – og stukket av fra regningen! Det hadde de selvsagt ikke.

– Han som stakk fra regningen hadde visst på seg hettegenser og hadde gjort mest mulig for å holde seg skjult, sier Vidar.

Den frekke skilt-tyven skal også ha skjegg.

Fredag ser Tove en annen Berlingo i gaten der de bor – med deres bilskilter på. Observasjonen skjedde rett etter at hun hadde vært ute i postkassen fordi det kom sms om at hun hadde mottatt en pakke.

Samtidig viser bompasseringer at den frekke tyven har et bestemt kjøremønster. Han er i Horten om morgenen, og i Skien på ettermiddagen. Derfor antar Vidar og Tove, uten at de kan påstå det, at det kan dreie seg om en eller annen form for distribusjonskjøring, kanskje en budbil.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter