En fremmed putter 1-år gammel gutt i bag – Guttens far reagerer umiddelbart og forhindrer kidnappingen

4643

At et barn skal forsvinne, kidnappet av et annet menneske, må være alle foreldres store mareritt.

Ron Kraus fra Indiana, USA, var utrolig nær å oppleve dette marerittet da en fremmed forsøkte å kidnappe sønnen hans, Ryker.

Sannsynligvis var den snarrådige pappaen forskjell på liv og død for hans ett år gamle sønn. Faren hylles nå for sin reaksjon over hele verden, mens politiet leter etter gjerningsmannen.

Det var midt på en varm sommerdag, da familien holdt på å gjøre i stand til Rykers ett-årsdag at hendelsen utspilte seg.

En bil stoppet utenfor familiens eiendom. En fremmed mann kom gående opp til huset og forklarte til Ron at han hadde fått problemer med bilen. Han trengte litt vann for å kjøle ned en overopphetet motor.

Ron var hjelpsom ovenfor den fremmede mannen og gikk mot huset for å finne vann, samtidig lekte hans ett år gamle sønn like utenfor ytterdøren. Da Ron var på vei inn i huset fikk han et glimt i øyekroken av det utenkelige.

Puttet gutten i en bag

Den fremmede mannen hadde puttet ettåringen i en bag, og var på full sprang mot bilen sin. Det hele tok få sekunder og Ron vurderte at han aldri ville klare å ta igjen mannen før han nådde bilen sin og kunne kjøre avsted med gutten. Han fryktet at dette var det siste han fikk se av sin elskede sønn.

Men Ron fikk uante krefter av hendelsen. Han klarte å sprinte såpass raskt at han tok igjen mannen før han nådde bilen, og fikk gitt mannen et slag i bakhodet. Mannen slapp gutten, Ron tok sønnen i armene og løp inn i huset hvor han tilkalte politiet.

Politiet er nå på utkikk etter mannen. Vi er så glad for at denne pappaen reagerte umiddelbart, hadde han nølt et eneste sekund ekstra kunne sønnen vært tapt for alltid.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen: 

SISTE NYTT

Advertisements