in ,

Frida Karlsson: Forsetter med Petter Northug

Karlsson og Northug

Den svenske langrennskometen Frida Karlsson nekter å bryte samarbeidet med Petter Northug.

Frida Karlsson i Northug-briller. Faksimile Instagram

I august kom sjokknyheten om at Petter Northug var stoppet i en fartskontroll og at politiet hadde funnet en mindre mengde narkotika i hjemmet hans.

En rekke idrettsstjerner har gikk uttrykk for sjokk og vantro. Petter har fått mange støtteerklæringer, men har også måttet tåle å høre at folk er skuffet.


Den svenske langrennsstjerna Frida Karlsson blir sponset av Northugs brillemerke, og har bestemt seg for at hun ikke vil bryte samarbeidet med Petter Northug.

– Jeg har sagt at han skal gjøre det han kan for å finne lykken og ha det bra, sier 21 år gamle Frida Karlsson ifølge Dagbladet til det svenske telegrambyrået TT.

Blodprøvene viste at Northug ikke var ruspåvirket under villmannskjøringen sin, og det at han ikke var ruset ble avgjørende for Karlssons valg.

Les også: Bjørgen om Northug: –Man har jo hørt rykter 

– Vi har hatt kontakt hele tida, og jeg har bestemt meg for at jeg skal fortsette samarbeidet med merket Northug. Det føles bra. Vi har hatt et bra og nært samarbeid, sier 21-åringen.

Uno-X var de første som annonserte at de brøt samarbeidet med skikongen da saken ble kjent. Andre samarbeidspartnere sier de vil bruke tid på å vurdere situasjonen.

– Petter er ikke mer enn et menneske som alle andre. Alle kan gjøre feil. Han kjørte for fort og har hatt problemer med å finne riktig vei etter at han la opp. Han trenger hjelp. Og han tenker å ta den hjelpen. Som kompis vil jeg bare støtte han, sier Karlsson.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Christine Koht

Christine Kohts mor: -Verden stoppet opp

cecilie leganger

Forelsket Cecilie Leganger: – Jeg har aldri hatt det bedre enn nå. Alt i livet har en rytme