Hjem Nyheter Fridde til kjæresten på en sånn måte at politiet kom på døra

Fridde til kjæresten på en sånn måte at politiet kom på døra

Å fri til noen, er noe man mest sannsynlig bare gjør en gang i livet. Noen prøver å få hendelsen til å bli så storslått og spektakulær som mulig. Vi har alle hørt om folk som leier inn helikopter, som frir på en fjelltopp eller hengende under en fallskjerm. Samuel (22) hadde tenkt å gjøre det helt enkelt. Likevel ble det et ganske dramatisk frieri.

«Samuel prøvde å få meg ut av leiligheten for å ordne opp til det hemmelige frieriet. Problemet var bare at det skjedde samme dag som ambulansekapringen i Oslo, så det var ikke like lett å få meg ut av leiligheten», forteller Kristin Marén Weider (20) til VG.

Foto: Privat

Det ble både tårer og skriking

Kristin og kjæresten Samuel Grimstad bor på Sandaker i Oslo rett ved der den kaprede ambulansen hadde kjørt tidligere samme dag.

Til slutt klarte Samuel å få kjæresten ut av huset. Da Kristin kom hjem igjen, trodde hun at hun skulle hjem til fiskepinner og potetmos. I stedet ventet Samuel i findressen med en romantisk middag på lur.

Da Samuel fridde, ble Kristin så overrasket at hun ikke klarte å kontrollere reaksjonen. Hun forteller at det ble både tårer og skriking.

Politiet kom med skjold og skuddsikre vester

Kort tid etter, stod tre politibetjenter på døra utstyrt med skjold og skuddsikre vester.

«Det viste seg at naboen hadde fått med seg reaksjonen min og ringt politiet», sier Kristin, som legger til at det på ingen måte ødela stemningen.

«Det ødela ikke stemningen, nei. Politiet var kjempehyggelige! De har til og med bedt oss sende bryllupsbilde til Oslo politistasjon», sier hun.

På spørsmål om hvordan forholdet er til naboen nå, svarer paret at de ikke aner hvem det var som ringte til politiet.

«Men vi vurderer å sende blomst om vi finner ut, som en takk for at de faktisk bryr seg.»

SE OGSÅ: Den lille gutten med Downs syndrom har vært kreftfri i 11 måneder. Nå går seiersdansen viralt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com