in ,

«Friends» gjør comeback – se de første klippene her

friends

Ryktene om en nyinnspilling av den populære tv-serien «Friends» hadde allerede svirret lenge, da nyinnspillingen omsider ble bekreftet i april.

Den første offisielle traileren er ute. I spesial-episoden får vi møte alle skuespillerne fra den populære serien – men de dukker opp som seg selv og ikke som karakterene de spilte.


Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer kommer tilbake til det gamle studioet, der de har quiz om serien, drar noen av de mest kjente replikkene sine og deltar i et felles intervju.

RELATERT: Ser du hvorfor dette bildet fra Friends måtte sensureres?

Harpers Bazaar skriver at innspillingen er gjort i Warner Bros’ Stage 24-studio i Burbank, som er studioet der den opprinnelige serien ble spilt inn.

David Schwimmer som spillte Ross i serien har også delt traileren på sin Instagram-konto. Her sier han «Hvor godt er det ikke å endelig klemme den vennen du ikke har sett på mange år? Gang den med fem … eller sju hvis du er Joey»

Innspillingen skulle egentlig ha startet i mars 2020, men ble utsatt to ganger på grunn av pandemien. Den tredje gangen de forsøkte å samles klaffet det, og spesial-episoden «Friends: The Reunion kommer på HBO Max den 27. mai.

RELATERT: Hjertelig gjensyn med Friends under årets Emmy-utdeling

Dette har vennene gjort etter Friends

Etter den siste episoden av serien, med tittelen «The Last One», ble sendt 6. mai 2004 har skuespillerne fortsatt individuelle karrierer. Jennifer Aniston som spilte Rachel har ifølge Closer Online blant annet spilt i den Golden Globe-nominerte filmen Cake.

RELATERT: Husker du Gunther fra «Friends»? Slik ser han ut i dag

David Schwimmer som spilte Ross har dukket opp i Madagascar og American Crime Story.

Etter rollen som Chandler dukket Matthew Perry opp i 17 Again. Courtney Cox fikk sitt eget tv-show «Cougar Town».

Lisa Kudrow som vi kjente som Phoebe i serien har flere ganger hatt gjesteopptredener i serien til Courtney Cox. Hun har også spilt inn flere filmer.

RELATERT: Jennifer Aniston vil gjerne ha Friends-comeback

Matt LeBlanc fortsatte som Joey også etter at siste episoden av «Friends» var ferdig. Spin-off-serien «Joey» hadde to sesonger, og ble sendt på norsk TV.

I videoruten under ser du den første smakebiten som er sluppet:

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Karianne Vilde Wølner

«Farmen-Karianne» avslører hvem den nye kjæresten er

Her skal neste sesong av «Mesternes mester» spilles inn