Hjem Nyheter Frigir bilde og navn av mannen som døde under turbulens

Frigir bilde og navn av mannen som døde under turbulens

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Geoffrey Kitchen (73) og kona var på vei til en etterlengtet seks ukers ferie da tragedien inntraff.

I går skrev vi om et Singapore Airlines-fly som fikk så kraftig turbulens at en mann mistet livet.

Singapore-flyet var på vei fra Storbritannia til Singapore tirsdag. Flyet, som måtte nødlande i Bangkok klokka 15.45 lokal tid, opplevde alvorlig turbulens som resulterte i dødsfallet til Geoffrey Kitchen.

En elsket mann gikk bort

Geoffrey Kitchen, en britisk pensjonist, er identifisert som offeret. Det mistenkes at 73-åringen døde av et hjerteinfarkt under turbulensen. Jill Dimond, en nær venn og nabo, beskriver ham som en smart og morsom mann med en stor lidenskap for teater.

Kitchen og hans kone Linda som kommer fra Bristol i England, var på vei til Australia for en seks ukers ferie, rapporterer The Guardian.

Geoffrey etterlater seg en sønn, en datter, og omtales som bestefar i britiske medier.

Totalt kaos

Ifølge Reuters ble mer enn 30 personer skadet da turbulensen inntraff mens kabinpersonalet serverte frokost. Sju av de skadde skal være kritisk skadet. Bilder tatt etter nødlandingen viser oksygenmasker hengende fra taket, samt gjenstander, bagasje, mat og drikke strødd overalt i kabinen.

I en uttalelse uttrykker Singapore Airlines sin dypeste medfølelse til Kitchens familie og beklager den traumatiske opplevelsen passasjerer og besetningsmedlemmer måtte gjennomgå. Flyet, en Boeing 777-300ER, hadde 211 passasjerer og 18 besetningsmedlemmer om bord.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com