Hjem Nyheter Frigir navnet på kvinnen som omkom i helikopterulykken

Frigir navnet på kvinnen som omkom i helikopterulykken

I den tragiske helikopterulykken som fant sted utenfor Sotra onsdag kveld, har politiet nå frigitt navnet på den omkomne. Det var 61 år gamle Reidun Hestetun fra Bergen som mistet livet i ulykken. Hestetun var ansatt i Equinor og arbeidet som sykepleier.

Ulykken, som involverte seks personer, har rystet lokalsamfunnet. Reidun Hestetun er blitt husket som en dedikert og omsorgsfull person, både i sitt profesjonelle virke og i sitt personlige liv.

Anne Gine Hestetun, en nær venn og slektning av Reidun, uttrykker sin dype sorg over tapet. «Jeg sørger,» sier hun til Bergens Tidende (BT). Hun beskriver sitt forhold til Reidun som et livslangt vennskap som strekker seg tilbake til deres tidlige barndom i Årdal på 60-tallet. «Vi har fulgt hverandre i tykt og tynt,» forteller Anne Gine, og minnes de mange årene med støtte og vennskap de delte.

Reidun Hestetun beskrives som en person med mange positive egenskaper; dedikert, ærlig, rolig, raus, og omsorgsfull. Hun spilte en spesielt viktig rolle i Anne Gines liv, særlig gjennom årene med kreftbehandling. «Savnet er endeløst,» sier Anne Gine om tapet av sin venninne.

Anders Opedal, konsernsjef i Equinor, har også uttrykt sin sorg over tapet av en verdsatt kollega. «Vi har mistet en kjær kollega og dyktig medarbeider,» skrev han i en uttalelse til BT. Han understreker selskapets forpliktelse til å ta vare på de involverte og de pårørende i denne vanskelige tiden.

Denne hendelsen har etterlatt et dypt inntrykk på både Reiduns familie, venner, og kollegaer. Hennes bidrag til både arbeidslivet og de rundt henne vil bli dypt savnet.

Reidun Hestetun (61) omkom i helikopterulykken onsdag kveld. Våre dypeste kondolanser til de pårørende. 💔🌹

Posted by Dagbladet on Friday, March 1, 2024

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com