fredag, juni 5, 2020

Frisk 35-åring dør av hjerteinfarkt etter å ha drukket fire energidrikker daglig

Mest lest nå

Simon Cowell etter ekstremforvanlingen: slik gjorde jeg det

Den populære talentdommeren Simon Cowell er mest kjent for sine knallharde tilbakemeldinger til unge håpefulle talenter som melder seg på forskjellige...

Da Shani Clarke så inni hennes 35 år gamle sønn, Michaels bil, la hun merke til at det lå veldig mange tomme bokser med energidrikk der inne. Ikke lenge etterpå, døde sønnen av et kraftig hjerteinfarkt.

Shani bemerket det ovenfor sønnen sin, at det var voldsomt så mange bokser med energidrikk som lå rundt i bilen hans. Men han ville ikke snakke om det, og dermed ble det heller ikke nevnt noe mer. Det skriver nettsiden Mail Online.

«Han drev og vasket ut av bilen sin, og jeg la merke til at han hadde masse tomme, store bokser med «Mother». Jeg sa til han: «Jeg håper du ikke drikker for mange av de der på en gang.» Han viftet det vekk som noe vi mødre ikke visste noe om. Jeg tenkte ikke noe mer over det da», skriver Shani på Facebook.


Mother er en energidrikk som selges i Australia og i New Zealand.

Foto: Facebook / Michael Clarke

Fire bokser pluss kaffe hver dag

Bare noen uker senere, ble Michael funnet død i bilen sin. Da hadde han fått et kraftig hjerteinfarkt. Livet hans stod ikke til å redde.

«Jeg har ikke ord til å beskrive smerten jeg følte da. Hjertet mitt bare traff gulvet og jeg gråt og gråt», skrev moren hans, Shani på Facebook.

Hjerteinfarktet ble senere antatt å ha vært forårsaket av all energidrikken Michael drakk. Han drakk nemlig fire bokser med energidrikk hver dag. I tillegg drakk han flere kopper kaffe daglig.

Vil advare andre

I dag er det fem år siden Michael døde, men moren hans driver en Facebook-side der hun opplyser om farene ved å drikke for mye energidrikk. Hun håper hun med det kan spre informasjon, og hindre at flere blir syke og i verste fall dør av å få i seg for mye koffein.

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter