Hjem Kjendisnytt Fritz Aanes måtte trekke seg fra «Skal vi danse»

Fritz Aanes måtte trekke seg fra «Skal vi danse»

Bryteren Fritz Aanes har pådratt seg tretthetsbrudd i et bein, og måtte derfor komme med den kjedelige meldingen om at han trekker seg fra «Skal vi danse». Istedenfor nye dansetemaer, venter fire uker på krykker.

– Dessverre må vi starte dagens episode med noen veldig kjedelige nyheter. Tidligere i dag hadde Fritz danseprøver. De måtte han dessverre bryte fra, grunnet smerter i foten, sa programleder Anders Hoff ifølge VG i starten av kveldens sending.

Medprogramleder Helene Olafsen forklarte videre at Aanes ble sendt til legevakten etter danseprøven.

– Der ble det konstatert brudd og minst fire uker på krykker. Det betyr at Fritz og Viara Klisurksa dessverre er ute av årets «Skal vi danse», sa Olafsen.

– Det er selvfølgelig kjipt å måtte trekke seg, men det er sånn det er. Det startet for en og en halv uke siden, også har det gradvis blitt verre og verre, forteller han til TV 2.

Som følge av bruddet må bryteren belage seg på å gå på krykker i en måned, og det vil sannsynlig ta et par måneder før han er helt god igjen.

– Folk har sett mer underholdningsverdi i det at jeg er med i «Skal vi danse» – fremfor danseferdigheter. Det er jo klart at ikke alle så for seg å se Fritz Aanes på et dansegulv, og det hadde jeg kanskje ikke gjort selv heller, sier han til TV2.

Om han får tilbudet om å delta i en annen sesong er han ikke sikker på om han ville gjort comeback.

– Det er for tidlig å svare på, sier han.

TV 2 sier imidlertid at det vil bli danseduell også i kveld – så Fritz og Viara blir ikke det eneste paret som må forlate parketten i kveld.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com