Forsiden Historier fra livet Fryktelig bilulykke tok livet av tre barn - seks måneder senere får...

Fryktelig bilulykke tok livet av tre barn – seks måneder senere får foreldrene en utenkelig nyhet

-

På det som virket som en hvilken som helst annen dag, var Lori Coble på vei hjem med sine tre vakre barn – Kyle, Emma og Katie – da en lastebil pløyet seg inn i ryggen på familiens bil.

Alvorlig skadet ble Lori og barna sendt til  forskjellige sykehus. Lori’s ektemann, Chris, ble oppdatert på ulykken og fikk raskt vite at barna, i alderen 2-5 år, ikke var mulig å redde.

Foto: Littlethings

Lori var selv hardt skadet, men overlevde. Men skadene gjorde at hun ikke hadde noe minne om hendelsene som skjedde den dagen. Chris, som var fullstendig knust, samtidig måtte han informere sin kone om ulykken og forklare tapet av deres tre barn.

Foto: Littlethings

Foreldrene var fast bestemt på at barnas død ikke skulle være forgjeves. Derfor begynte det sørgende paret å undersøke truckindustrien og industriens mangler.

Jorge Miguel Romero var mannen som satt bak rattet på lastebilen som knuste småbarnsfamilien. Han hadde allerede råkjøring på rullebladet, før ulykken inntraff. Men foreldrene ønsket ikke noe hevn, de ønsket en endring i reglene for lastebilsjåfører.

«Dette er en bransje som er basert på betaling etter hvor langt man har kjørt,» forteller Chris Coble. «Dette utgjør en risikofaktor for at sjåførene ikke tar lange nok pauser, og kjører fortest mulig, da det er mest lønnsomt. Vi ønsker å endre dette,» uttalte han ifølge LittleThings.

Skjebnen? 

Midt i deres søken etter rettferdighet, opplevde paret en forunderlig vridning av skjebnen. Seks måneder hadde gått siden ulykken, da en graviditetstest viste at Lori var gravid. Men det var ikke alt. Da paret begynte å venne seg til tanken om at de skulle få et nytt barn, fikk de beskjed om at det ikke bare var ett. I Loris mage var det trillinger. Av de tre var det to jenter og en gutt, akkurat som barna de mistet.

LES OGSÅ
Legene sa hun var i koma. Men i to lange år, hørte ungjenta alt som ble sagt rundt henne
LES OGSÅ
Rachel hadde bendelorm i hjernen – var lettet

Foto: Littlethings

Parets tre små mirakler vil aldri erstatte de unike barna som døde året før, men foreldrene mener at barna som døde i ulykken, på en eller annen måte har en finger med i spillet.

«Hjernen kan ikke tenke på noen annen måte,» forteller Chris til LittleThings. «Vi føler at de er der oppe et sted, ser på deg, beskytter deg. Det er vanskelig å tro at de ikke var involvert i å skape dette.»

Foto: Littlethings

Selv om de kanskje aldri møter sine søsken ansikt til ansikt, er det tre glade 9-åringer som deler en spesiell forbindelse til en familie som en gang var, og deres eksistens har utvilsomt hjulpet to foreldre å bli helbredet etter en ubeskrivelig tragedie.

Se videoen nedenfor for mer av denne familiens fantastiske historie, og DEL den videre!

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .