Hjem Nyheter Frykter noe kriminelt: 13 år gammel jente forsvant på avisrunden sin

Frykter noe kriminelt: 13 år gammel jente forsvant på avisrunden sin

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi har brukt natten på å lete etter en 13 år gammel jente som forsvant tidligere lørdag. De frykter det er en kriminell handling bak forsvinningen.

13 år gamle Filippa forsvant lørdag da hun delte ut aviser i Kirkerup mellom Sørbymagle og Fuglebjerg. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters politi i en pressemelding.

Etter at politiet gikk ut med etterlysning av tenåringen har de fått rundt 600 henvendelser fra borgere som har hatt videoopptak eller kommet med annen informasjon, som politiet nå etterforsker.

– Vi ser på saken med største alvor. Vi er faktisk veldig bekymret for Filippa, og jobber nå med en teori om at det er begått en kriminell handling. Vi tilbrakte natten til å lete i området med over 20 hunder og et stort antall etterforskere og offiserer generelt. Vi har allerede gått gjennom et bredt spekter av henvendelser og en stor mengde videomateriale, for blant annet å kartlegge Filippas bevegelse til hennes forsvinning. I tillegg jobber våre etterforskere med vitneforklaringer, tekniske spor og generelt bred etterforskning, sier politiinspektør Kim Kliver.

Sydsjællands og Lolland-Falsters politi har også fått hjelp fra flere ulike politieksperter over hele landet – blant annet politihunder, IT-spesialister og NKC (Nationalt Kriminalteknisk Center).

Dansk politi sier de fortsatt er interessert i informasjon om Filippas forsvinning, og understreker at selv små detaljer kan være viktig. De ber derfor folk som kan ha informasjon de tror politiet kan bruke om ikke å nøle med å ta kontakt med dem.

Politiet er og vil fortsette å være svært synlige i området hvor hun forsvant, med både politihunder, uniformerte betjenter, sivile betjenter, droner osv.

– Vi er helt klar over at mange er klare for å hjelpe til med å lete etter Filippa i nærområdet. Det gir mye mening. Men foreløpig ber vi innbyggerne om å gi offiserene på stedet mest mulig fred og rom til å arbeide, og respektere våre barrierer. Har du informasjon eller spørsmål kan du som tidligere informert kontakte politiet på 114. Vi melder fra så snart vi trenger borgerhjelp, sier Kim Kliver.

En bønn på Facebook

Moren tar nå til Facebook for hjelp.

Hun skriver:

«Kære du som ved noget om min elskede Filippa 🙏🏼

Please hjælp os til genforening🙏🏼🙏🏼

Hun fortjener ikke at vi skal være adskilt💔

Jeg er sønderknust og klar til tilgivelse når jeg kan genforenes med hende🙏🏼

HJÆLP 🙏🏼

Til alle jer der vil hjælpe så har vi brug for al den hjælp vi kan få så snart messing People må opstarte eftersøgning🙏🏼❤️«

https://www.facebook.com/pernilledh/posts/10226124197426129
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com