Hjem Kjendisnytt Stig-André Berge med avsløringen etter exiten fra «Skal vi danse» : – Deilig at jeg slo han!

Stig-André Berge med avsløringen etter exiten fra «Skal vi danse» : – Deilig at jeg slo han!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter en forrykende Disney-aften i «Skal vi danse» måtte nok et par sette danseskoene i skapet etter duell og forlate parketten. Alexandra og Ole-Thomas imponerte og kunne innkassere nok en trippel-tier fra dommerpanelet.

Folk har benket seg foran populære «Skal vi danse» nok en lørdagskveld, og det strammer seg til i konkurransen. Denne lørdagen var temaet «Disney», i anledning underholdningsskaperens 100-årsjubileum. Parene fremførte pardans som vanlig, men i tillegg ble det også et dansenummer der alle parene danset wienervals samtidig.

Stig-André Berge ble drillet grundig av Norunn Ringvoll før forrige ukes program, etter at de havnet nederst på poenglista sammen med Regina «Myra» Tucker og hennes dansepartner, Jørgen Nilsen, under den heseblesende sendingen midtveis i sesongen der parene skulle levere tre danser hver.

Stig-André og Norunn klarte seg imidlertid fint gjennom forrige program, og unnslapp danseduellen, der Regina «Myra» Tucker og Jørgen Nilsen røk ut etter å ha danset mot Ulrikke Brandstorp og hennes dansepartner Tarjei Svalastog. Denne uken ble det nok en duell for Ulrikke og Tarjei. Og nok en gang danset de seirende ut etter intens kamp mot Stig-André og Norunn.

Fornøyd med å ha slått Fritz

– «Skal vi danse» har vært morsomt og jeg har fått utfordret meg selv på en helt annen arena enn hva jeg ville gjort til vanlig. Jeg har også fått en helt annen mestringsfølelse, sier Berge til TV 2 etter at det ble klart at han og Norunn ikke blir å se på parketten neste lørdag.

Og han legger til at han er godt fornøyd med å ha kommet mye lenger enn brytekompisen Fritz Aanes som måtte trekke seg på grunn av skade tidlig i sesongen.

– Deilig at jeg slo han, sier Stig-André til TV 2.

For Ulrikke og Tarjei som altså klarte seg gjennom nok en danseduell var det dramatikk under oppladningen:

VG skriver at Tarjei hadde pådratt seg en strekk i korsryggen, og fortalte at det hemmet dansen. Tarjeis skade førte til at paret ikke fikk trent like mye på forhånd som de hadde ønsket.

Ulrikke og Tarjei danset salsa til «Familien Madrigal» fra filmen «Encanto».

3 x 10 til Alexandra og Ole-Thomas

Alexandra og Ole-Thomas danset rumba til «Colors of the Wind» fra Pocahontas. Nok en gang imponerte de dommerpanelet, og innkasserte full pott da poengene skulle deles ut.

– Det som kanskje imponerte meg mest i dag var den kjemien dere to hadde. I dag kunne vi se at det var en som førte og en som tok imot. Det er en forbedring fra tidligere uker, sa dommer Trine Dehli Cleve ifølge VG.

Før neste ukes program er 12 par blitt til fire. Ulrikke Brandstorp og Tarjei Svalastog er med videre. Det er også Alexandra Joner og Ole-Thomas Hansen, Aslak Marurstad og Marianne Sandaker og Harlem Alexander og Helene Spilling.

Selv om Harlem og Helene ikke overbeviste dommerne helt med pardansen sin denne uken, har kjendisstylisten ambisjonene på plass.

Hard konkurranse frem mot finalen

Harlem Alexander forteller Se og Hør at han er mer enn klar for en eventuell finale sammen med sin dansepartner, Helene Spilling.

– Jeg har jo sett for meg det her fra starten av egentlig, at jeg går hjem med en pokal, sier Harlem til ukebladet.

Samtidig understreker han at han tror det er noe de aller fleste parene tenker, så han venter ikke at det blir enkelt å sikre seg det gjeve troféet.

– Det er beintøff konkurranse nå og jeg tror alle parene har muligheten til å stå i finalen, men det er så klart opp til de der hjemme om hvem de ønsker å stemme videre, sier han i intervjuet.

Alexandra og Ole-Thomas røper at de også er klar. Og dersom de får danse i finalen som går av stabelen den 11. november, da er planene klare:

– Vi tenkte kanskje å danse «Barbie» igjen hvis vi faktisk kommer oss til finalen, sier Ole-Thomas.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com