tirsdag, januar 25, 2022

Funkygine: – Etter måneder med munnkurv er det helt nydelig å endelig kunne fortelle dere…

Mest lest nå

Norges Tøffeste kommer tilbake på TV – også denne gangen er det Jørgine Massa Vasstrand som leder programmet.

– Etter måneder med munnkurv er det helt nydelig å endelig kunne fortelle dere at det blir ny sesong med NORGES TØFFESTE! Og ja, jeg er fortsatt programleder… wiiiii, skriver Jørgine «Funkygine» Vasstrand på bloggen sin.

Hun kom på andre plass i sesong en, og har etterpå vært programleder for det populære konseptet der en rekke topptrente kjemper om tittelen som «Norges tøffeste».


– Jeg gleder meg som en unge og er klar som ett egg til å være nybakt mamma på sett, sier Jørgine på bloggen.

Hun forteller videre at barnevakten kommer til å være med på sidelinjen. Men før det kan skje må hun rett og slett få folk til å melde seg på.

– Vi søker deltakere i alderen 19 til 29. Jenter og gutter som trives “i kjelleren” og er godt kjent med å pushe seg langt utenfor komfortsonen. Vi vil ha tøffinger som har funnet sin måte å være tøff på, helt uavhengig av bakgrunn, yrke eller idrett, sier Jørgine på bloggen sin.

I sesong 2 var det Isak Dreyer (26) sto igjen som vinner av NRK-programmet «Norges tøffeste.» Nordlendingen hadde imponert stort gjennom hele sesongen.

Finalen i det populære NRK-programmet besto av en rekke tunge øvelser. Tau som skulle trekkes, dusjing i iskaldt vann i tre minutter og blikkbokser som skulle forseres var noen av øvelsene deltagerne måtte i gjennom.

De tre som kjempet om seieren var fiskeren Isak Dreyer (26), PT Peter Nagell Strandos (23) og crossfiter Seher Kaya (23).

Fiskeren slo altså ut de to som drev med sport. Så Jørgine oppfordrer alle som mener de er vinnerskaller og tror de har noe i denne konkurransen å gjøre til å søke – uansett bakgrunn.

Opptakene skal skje våren 2022, og deltakerne vi leter etter er i alderen 19-29 år.  

Programleder er i år som i fjor Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand.

Her kan du søke!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter