søndag, mai 16, 2021

Funkygine om partneren: -Vi vokste litt fra hverandre

Mest lest nå

Da Jørgine Massa Vasstrand (31) begynte å bli en kjent treningsprofil figurerte hun ofte sammen med vennen Lasse Tufte.

De to var nære venner, og da Jørgine giftet seg med fotballspiller Morten Sundli var det Tufte som var forloveren hennes.


I podkasten «Schendis» bekrefter Jørgine ifølge Nettavisen at de to ikke omgås så mye nå som de har gjort tidligere.

Det er imidlertid ingenting dramatisk som ligger bak.

– Det er en klisjé å si, men vi vokste på en måte litt fra hverandre. Vi ville forskjellige ting, også sklei vi bare gradvis mer og mer fra hverandre, sier hun ifølge Nettavisen til podkasten.

De to hadde en rekke workshops og skrev to bøker sammen. De figurerte også ofte på hverandres kontoer i sosiale medier.

«Funkygine» påpeker at de hadde stort utbytte av hverandres kompetanse og egenskaper i alle årene de var både venner og kolleger.

– Det ble litt bråslutt egentlig, så jeg vet det er mange som har lurt på det, om det var en krangel eller hva som skjedde der. Det var egentlig ingenting spesifikt, det bare ble ikke sånn som det var, plutselig, sier hun.

De senere årene har Funkygine vært travel med egne solo-prosjekter. Hun har utmerket seg i flere tv-programmer, senest som programleder for «Norges Sterkeste».

Hun er dessuten også straks bokaktuell – igjen. I et relativt ferskt blogginnlegg kunne nylig røpe at hun er i gang med sin sjette bok.

På bloggen har hun også etterlyst hjelp fra leserne til det nye bokprosjektet, og ber folk sende inn sine favoritt treningssteder, som trapper, motbakker og andre utendørslokasjoner.  I tillegg ber hun også leserne dele sine beste tips for å komme over dørstokkmila.

Det nye bokprosjektet ble annonsert bare et år etter at hun kom hun med boka «Råsterk», som er en bok for den som ønsker å bli sterkere, smidigere og sprekere hjemmefra.

– Helt uavhengig av fysisk form og erfaring, lover hun på bloggen sin.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter