Hjem Dyr Funnet etter syv uker: Hunden satt fortsatt ved sin døde eiers side

Funnet etter syv uker: Hunden satt fortsatt ved sin døde eiers side

En turgåer fra Colorado forsvant i august i det såkalte Blackhead Peak-området. Først etter sju uker ble liket hans funnet. Hunden hans ble også funnet ved hans side – fortsatt i live.

Det er ofte sagt at hunden er menneskets beste venn. En venn som viser ekstrem lojalitet og troskap. Dette ble hjerteskjærende demonstrert i en nylig hendelse rapportert av USA Today.

I løpet av en tragisk vandretur mistet 71 år gamle Rich Moore livet sitt i Blackhead Peak-området i Colorado. Han var ikke alene; hans 14 år gamle Jack Russell-terrier, Finney, var med ham. Uheldigvis gikk noe galt under turen, og de to vendte aldri tilbake som forventet.

Sju uker etter at de forsvant, ble Moore funnet av et redningsmannskap, men han var dessverre da død. Rørende nok, Finney, hans trofaste hund, hadde forblitt ved hans side hele tiden etter hans død.

Rich Moore ble funnet død. Ved hans side sto den trofaste hunden hans, Finney. Foto: Facebook

– Jeg vet at hun var sammen med Rich til det siste, og det burde på en eller annen måte være en trøst. Jeg vet ikke hvordan hun gjorde det, men hun var der når han trengte henne, sier et familiemedlem til ABC.

Før Finney ble gjenforent med sin familie, ble han sjekket av en veterinær for å forsikre seg om at han hadde det bra.

Årsaken til Moores død er fortsatt ukjent, og det er ingen mistanke om kriminelle forhold ifølge politiet. Finneys lojalitet og dedikasjon til sin eier rører ved hjertene til alle som hører denne historien.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com