torsdag, februar 27, 2020
Nyheter Fyllekjører drepte tre barn. Hadde drukket 12 øl og...

Fyllekjører drepte tre barn. Hadde drukket 12 øl og klarte ikke å stoppe i lyskrysset

-

Tre søstre på 3, 5 og 6 år fra Idaho, var alle spent godt fast i baksetet på farens bil. Foran satt deres pappa og hans forlovede. Faren stoppet ved et lyskryss, og plutselig kjørte en fyllekjører rett inn i familiens bil. De tre barna døde. Faren ligger fortsatt på sykehuset, kritisk skadet.

Farens forlovede, Emma, slapp fra det hele med kun en brukket arm.

Ifølge Idaho News, var 26 år gamle Somchai Ray Lee Lurak på vei langs Highway 20 rett ved Bellevue i Idaho da han fikk rødt lys i et lyskryss.

På vei mot det samme lyskrysset, var også Matthew R. Park (46). Bare et øyeblikk senere, hadde han kjørt inn i familiens bil bakfra, i altfor høy fart.

Det var Matthew R. Park selv som ringte 911. Han sa at han ikke hadde sett familiens bil før det var for sent.

Foto: Privat

Brakk nakken

To av jentene i baksetet døde umiddelbart. Den tredje jenta ble fløyet til sykehuset, men døde der. Faren brakk nakken og ligger fortsatt på sykehuset med alvorlige skader.

Folk som fikk med seg ulykken, har i etterkant fortalt at de ikke var i tvil om at mannen som kjørte ulykkesbilen var ruset. Det kunne også politiet bekrefte etter å ha utført tre alkoholtester på han.

Mannen har også tilstått at han hadde drukket jevnt hele ettermiddagen, og at han drakk 12 øl mellom fredag natt klokken 1:00 og lørdag morgen. Han har også innrømmet å ha besøkt flere barer i løpet av lørdag ettermiddag.

jentene
Foto: Privat

Aldri kjør bil i beruset tilstand

Jentenes onkel, Anthony Smock, sier til Idaho News:

«Vær så snill å be for min bror og Emma, de har mistet alt. Familien min har mistet tre biter av hjertet vårt», sier han, og legger til:

«Til alle, hvor enn dere måtte være: Jeg ber dere. Aldri kjør bil i beruset tilstand. Det er egoistisk og dumt og kan ødelegge folks liv og familier for alltid.»

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...

13 geniale triks fra kreative småbarnsforeldre

Det å bli forelder er uten tvil et av livets største gleder. Men det kan til tider også være en krevende oppgave hvor man...