Hjem Historier fra livet Fyllekjørerens mor lo av ofrenes familie i retten – dommeren lærte henne en lekse

Fyllekjørerens mor lo av ofrenes familie i retten – dommeren lærte henne en lekse

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da de etterlatte forklarte hvilke konsekvenser fyllekjøringen hadde hatt for dem, begynte fyllekjørerens mor å le. Dette fikk dommeren til å ta et uvanlig grep.

25 år gamle Amanda Kosal innrømmet at hun var beruset under en front-mot-front-kollisjon der bilen hennes kjørte inn i en annen og drepte den 31 år gamle fembarnsfaren Jerome Zirker og skadet forloveden hans Brittany Johnson alvorlig.

Amanda fikk 15 års fengselsstraff for fyllekjøring, men under rettssaken var det likevel ikke hun som vekket dommerens vrede.

Under høringen leste familien til offeret opp erklæringer om hvilke konsekvenser ulykken hadde gitt. The Premier Daily skriver at Zirkers familie fortalte hvordan fembarnsfarens tragiske død ikke bare hadde skapt sorg, men også kaos i livene deres. Dommeren hørte imidlertid noe som fikk henne til å sette saken på pause: Amanda Kosals familie fniste mens den andre parten leste opp uttalelsen.

Dommer Quana Lillard la merke til at latteren kom fra to av Amandas familiemedlemmer. En av dem var Donna, Amandas mor. Dommer Lillard ble rasende over oppførselen, vendte oppmerksomheten mot dem og kalte dem klovner:

– Den som kan sitte her i et så tragisk øyeblikk som dette og le og smile når noen har mistet et familiemedlem … Hele tiden mens herr Zirkers søster har snakket, har den klovnen – og det er det jeg kommer til å kalle henne , en klovn – sittet der og smilt og ledd, sa en rasende dommer Lillard ifølge The Premier Daily.

Deretter idømte hun Amandas mor, Donna, fengselsstraff på bakgrunn av at hun ikke hadde den fjerneste ide om hvordan man skal oppføre seg.

Ifølge CBS News fortsatte dommer Lillard å lekse opp for retten at om noen andre våget å le, ville de følge etter Amandas mor til fengselet.

– Dette er en domstol, og dette er veldig alvorlige saker, forklarte hun ifølge CBS til Kosals familie.

– Jeg forstår at dere alle er veldig opprørt fordi deres kjære skal i fengsel – men gjett hva? Hun skal i fengsel for valgene hun tok. Disse menneskene er her og sørger, triste fordi en meningsløs handling tok bort deres kjære, og du sitter her og oppfører deg som om det er en spøk, uttalte dommeren.

LES MER:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com