in

Fyrst Albert til BBC: Håper prins Harry har dømmekraft og visdom til å gjøre de riktige valgene

Fyrst Albert II av Monaco synes hertugparets skandaleintervju med Oprah Winfrey var upassende, og sier det plaget ham.

I det forhåndsinnspilte skandaleintervjuet med Oprah Winfrey som ble sendt i en rekke land tidligere i mars, forklarte prins Harry og hertuginne Meghan hvorfor de trakk seg tilbake fra det britiske monarkiet.

I løpet av de 90 minuttene avslørte Meghan Markle at hun hadde opplevd selvmordstanker, og at sentrale medlemmer av kongefamilien hadde hatt bekymringer om hvor mørk hudfarge babyen hennes, Archie Harrison Mountbatten Windsor, ville få.


Les også: Thomas Markle: Tror ikke kongefamilien er rasistiske

Kongelige verden over har stort sett unnlatt å kommentere skandaleintervjuet prins Harry og hertuginne Meghan ga til Oprah Winfrey. Men i et videointervju med BBC går fyrst Albert II av Monaco ut og sier det plaget han.

Sønnen til fyrst Rainier III og Grace Kelly, mener ifølge BBC at intervjuet var upassende. Dette skriver TV2.

Les også: Prins William bryter tausheten etter brorens sjokkintervju

Den monegaskiske fyrsten, som er en av de rikeste kongelige i verden, mener hertugparet burde diskutert beskyldningene med kongefamilien privat først, i stedet for å kringkaste det for millioner av TV-seere verden rundt.

Les også: Så mye får Oprah betalt for intervjuet med Meghan Markle og prins Harry

– Disse samtaler burde bli holdt innad i familien, og det trenger ikke å bli delt i den offentlige sfæren på den måten, sier fyrsten som understreker at det er vanskelig å stå i andres sko, samt at han har forståelse for at de opplever at situasjonen er vanskelig.

– Det plaget meg litt. Jeg kan på en måte forstå hvor de kommer fra, men det var ikke et passende forum å ha disse diskusjonene sier fyrst Albert som legger til at han ønsker Harry alt vel og at han håper han har dømmekraft og visdom til å gjøre de riktige valgene.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette er kriminalseriene du ser på TV denne påsken

optimist

16 bilder som gir deg håp og glede!