Hjem Kjendisnytt Fyrstinne Charlene ble alvorlig syk i Sør-Afrika

Fyrstinne Charlene ble alvorlig syk i Sør-Afrika

Flere vil ha det til at fyrstinne Charlenes fire måneder lange reise kom som følge av trøbbel i ekteskapet. Nå svarer fyrst Albert på ryktene. 

Fyrstinne Charlene av Monaco har vært i hjemlandet Sør-Afrika siden mai, og dermed borte fra prins Albert og de to tvillingene Gabriella og Jaques.

Les også: Ny farskapssak ryster Monaco – fyrstinne Charlene støtter fyrst Albert

Mens mange har spekulert i om det kan være problemer mellom prins Albert og fyrstinne Charlene så er grunnen til at hun har oppholdt seg i Sør-Afrika slettes ikke at hun er sint på prins Albert.

Hun forlot ikke Monaco i hast! Hun dro ikke fordi hun var sint på meg eller noen andre. Hun skulle til Sør-Afrika for å jobbe med stiftelsen sin der nede, og tilbringe tid med hennes bror og noen venner, forteller prins Albert til det internasjonale ukebladet People. 

Prins Albert forteller videre at det hele var ment å være en reise på maks ti dager, men at hun var uheldig og fikk en infeksjon mens hun var på reisen.

Les også: Fyrst Albert til BBC: Håper prins Harry har dømmekraft og visdom til å gjøre de riktige valgene

Fyrstinnen har vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika på grunn av alvorlig sykdom. 

Ukebladet Se & Hør har tidligere omtalt operasjonen fyrstinnen måtte gjennom som følge av en infeksjon i øre, nese og hals.

Fyrstinnen pådro seg infeksjonen etter å ha gjennomgått et bihuleløft og en beintransplantasjon i forkant av reisen

Et sinusløft innebærer at man løfter bihulene i overkjeven slik at kjevebeinet får økt høyde og tannimplantater kan settes inn. Charlene innså imidlertid ikke at det hadde oppstått en infeksjon etter inngrepet før hun fikk fryktelige smerter i ørene – og derfor oppsøkte en spesiallege.

Fordi ørene hennes ikke vil tåle trykkforskjellen som vil oppstå når hun flyt kan hun ennå ikke reise hjem til Monaco.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com