Hjem Historier fra livet Hun kom seg ikke til sykehuset så sønnen kunne ta cellegift – Da møtte hun denne engelen

Hun kom seg ikke til sykehuset så sønnen kunne ta cellegift – Da møtte hun denne engelen

Alenemoren måtte trygle folk om å kjøre henne til sykehus så sønnen kunne ta cellegift – men det som skjedde da Paul hørte om Nikoles fortvilte kamp for å få sønnen til sykehus i tide har gått viralt

Dessverre skulle det vise seg at den 23 år gamle alenemoren hadde rett hele tiden. Canyon var syk. Veldig syk. Da Nikole omsider fikk legene til å høre på bekymringene hennes ble den lille gutten diagnostisert: Han hadde en inoperabel hjernesvulst, og kreften spredte seg nedover ryggmargen. Etter at diagnosen endelig ble satt har lille Crayon gått gjennom seks operasjoner.

For å kunne gi sønnen all omsorgen han trengte, døgnet rundt, bestemte Nikole seg for å si opp sin egen leilighet og heller flytte tilbake til foreldrene.

Men, hun hadde også en annen utfordring: Nikole hadde ikke bil, og var helt avhengig av andre for å få Canyon til de livsviktige avtalene på sykehuset, nesten to timers kjøring hjemmefra. Nikole ble tvunget til å stadig vekk be familie og venner om å kjøre dem til og fra Canyons cellegiftavtaler.

Etter hvert fikk Paul Matthew høre om situasjonen til Nikole.

– Kan du forestille deg at du må tigge folk om å komme å hente deg fordi du skal følge sønnen din til cellegift, sier Matthew i et innslag på tv-kanalen WJZ.

Etter at Pauls sønn, Eli, døde av akutt lymfatisk leukemi, grunnla han Eli Matthews Leukemia Foundation, som støtter familier med barn som kjemper mot kreft. Paul ble så opptatt av alenemorens situasjon at han tok kontakt med sine givere og frivillige for å se om noen kunne hjelpe. Men denne gangen stilte en av giverne hans opp med mer enn penger. Cynthia Mowery, som er nyutdannet politi, kom med et utrolig tilbud til Nicole og Canyon:

Hun ga den fortvilte alenemoren nøklene til bilen sin.  

Se den rørende overrekkelsen av bilnøklene i videoen under:

LES OGSÅ: Kreftsyk bonde kikker ut av vinduet – Begynner å gråte da han ser hva nabolaget gjør

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com