onsdag, april 1, 2020

Gabriel (3) måtte avlyse Frost-bursdagen. Da fikk han video fra norske Elsa

Mest lest nå

Erik Alfred Tesaker etter finaleseieren: – veldig spesielt

I kveld skulle endelig avgjørelsen falle. Vinneren av årets "Farmen kjendis" skulle kåres. Og til slutt ble det folkefavoritten Erik Alfred Tesaker som kunne...

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Lille Gabriel hadde gledet seg veldig til å arrangere Frost-bursdag på fireårsdagen sin. Han hadde allerede delt ut invitasjoner i barnehagen, og planlagt alt. Så ble han satt i karantene.

– Han hadde gleda seg utrolig mye. Han har vært med å planlegge bursdagen sin selv og delt ut invitasjoner til alle vennene sine i barnehagen, forteller mamma Silje Mack til NRK.

Silje la ut et innlegg på Facebook for å høre om noen hadde noen tips til hva de kunne gjøre for likevel å gi Gabriel en fin bursdag.

– Jeg tenkte det kanskje var noen som hadde tips til hva vi kunne gjøre. For meg så det helt mørkt ut, sier Silje.

Foto: Privat

Elsa sendte videohilsen

Posten nådde skuespiller Lisa Stokke, som har Elsas stemme i den norske Frost-filmen. Lisa er også stemmen som synger den norske Frost-sangen «La den gå». Nylig opptrådte hun på Oscar-utdelingen.

Lisa bestemte seg for å sende en videohilsen til lille Gabriel.

– Jeg tok opp en video til han. For hvis du er fire år så er det jo litt surrealistisk at noen som absolutt ikke ligner på tegnefilmkarakteren plutselig skal ringe deg, sier Lisa.

Lisa vil ikke røpe hva videohilsenen inneholdt. Men mamma Silje forteller at den blant annet inneholdt Gabriels favorittsang.

– Jeg har ikke ord. Det er helt fantastisk, sier mamma Silje.

Foto: Privat

Kommer til å redde bursdagen

Nå tror Silje at Lisa Stokkes videohilsen kommer til å redde sønnens bursdag. Som et lite plaster på såret fordi han ikke fikk feire med vennene i barnehagen.

– Det vil bety så mye for Gabriel og det vil bli et minne for livet, sier hun.

– Det føltes som en hyggelig ting å gjøre. Vi må alle hjelpe hverandre i denne rare tida, sier Lisa om videoen.

LES OGSÅ: England : Baby født med koronavirus

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter