in

For gammel til å trene styrke sier du? 78-år gammel dame løfter over 100 kg i markløft!

gammel dame markløft

Den 78-år gamle bestemoren Shirley Webb har tatt nettet med storm. Shirley trener på et treningssenter hvor hun har en såkalt personlig trener, John Wright. Treneren hennes var så imponert at han publiserte en liten video om den gamle damen. I klippet får man se Shirley dra over 100 kg i markløft. Hun løfter vekten lett og med flere repetisjoner. Sannsynligvis ligger maksløftet hennes godt over 100 kg.

For to år siden var den fysiske helsen til Shirley svært dårlig. Den eneste treningen hun hadde var å klippe plenen i ny og ne. Hun måtte ha hjelp til å reise seg opp fra sofaen og kunne ikke gå i trapper uten å holde seg til gelenderet.


Noe måtte gjøres. Sammen med barnebarnet sitt meldte hun seg inn på et treningsstudio. Siden den gang har hun trent styrke to ganger i uken, med veiledning av en personlig trener. Resultatet er formidabelt. Vekten hun nå drar opp fra gulvet tilsvarer en Vespa scooter!

32B9760100000578-3517374-image-a-28_1459479823948

78-åringen har nå deltatt i to lokale vektløfterkonkurranser og forbereder seg til en ny i juni.

«Jeg ønsker alltid å gjøre mitt beste når jeg først skal gjøre noe,» sier Webb til Dailymail.

‘»Jeg håper at historien min kan inspirere andre til å gjøre det samme. Du trenger ikke å løfte 100 kg i markløft, men absolutt alle – uansett alder, kan begynne å trene. 

Jeg lover deg, du vil føle deg fantastisk!»

[mashvideo]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den deprimerte geiten nektet å spise på 6 dager. Men da bestevennen kom på besøk ble alt så mye bedre!

12 trommeslagere gjør seg klar til fremføring. Når de begynner å spille? Denne synkroniseringen er mektig imponerende!