in ,

Går viralt når hun tar sin første tatovering som 82-åring: – Og jeg har bare så vidt begynt

Trodde du tatoveringer bare var noe lett opprørske ungdommer drev med? Tro om igjen. Den 82 år gamle bestemoren fra Indiana har nylig tatt sin første tatovering. Og sier hun bare så vidt har begynt!

Idet barnebarnet Brandy (44) delte en video av bestemorens første besøk på et tatoveringsstudio på Tik Tok, fikk Judy Dede kallenavnet «Tat Granny».

Barnebarnet hennes har dokumentert de mange turene til studioet for å få tatoveringen som pryder armen til Judy ferdig. Men på Tik Tok-kontoen brandyoreilly deler barnebarnet også mange andre hyggelige glimt fra hverdagene deres, og bestemorens livsvisdom.


Da Judy i moden alder omsider hadde bestemt seg for å få en tatovering på armen, ville hun ha en g-nøkkel som forbinder en fiskekrok, en kreftsløyfe, et fredstegn og et hjerte. Hver av symbolene er en måte å hedre familien sin på, forklarer hun til People.

Judy forklarer at g-nøkkelen kommer av at hele familien er musikalsk anlagt. Fiskekroken ble lagt til ære for Judys mann som uventet døde av et hjerteinfarkt, mens kreftsløyfen symboliserte Brandys svigermor, som døde av kreft.

– Da jeg bestemte meg for å gjøre dette, var det bare meg og jentene mine, forteller Judy når hun besøker det populære tv-showet Good Morning America.

Lite ante de om at Bestemor Judy skulle bli en viral hit med over 3,8 millioner visninger på det sosiale mediet.

82-åringen forteller at hun bestemte seg for å ta en tatovering etter at hun leste en historie i Reader’s Digest om en kvinne som overrasket familien hennes ved å ta en tatovering på 80-årsdagen sin.

– Jeg leste denne artikkelen, og ble rett og slett ganske forbløffet. Og det var da jeg sa: «Vet du hva, jeg lever hver dag så godt jeg kan, for du aldri vet hva morgendagen bringer». Og vi var på handletur og hadde akkurat svingt opp utenfor matbutikken da jeg sa at nå må vi parkere bilen, for jeg kommer til å sjokkere. Jeg vil ta en tatovering, forteller den livsglade kvinnen til Fox.

Hun legger til at familien ganske riktig ble lamslåtte da hun kom med den lille kunngjøringen sin.

LES OGSÅ: Tre ting tatoveringen kan avsløre om personligheten din

– Da hun fortalte meg at hun ønsket å få denne tatoveringen, ble jeg helt i sjokk. Jeg måtte få det gjentatt og tatt opp på video for jeg kunne ikke engang tro at hun faktisk sa det, forteller barnebarnet Brandy.

Barnebarnet har selv flere tatoveringer, og fikk booket time til bestemoren på studioet hun selv benytter seg av. Dessuten ga hun bestemoren en «pep-talk» på hvordan hun best skulle forberede seg.

De er også overrasket over bestemorens suksess på sosiale medier.

– Jeg hadde aldri aldri drømt det. Det neste jeg visste var at Brandy sa til meg at «bestemor, vi har nettopp fått en melding fra noen i Sør-Amerika», sier Judy som via barnebarnets Tik Tok har fått hilsener fra hele verden.

LES OGSÅ: Småbarnsmoren får ikke jobb på grunn av alle tatoveringene

Den største bekymringen i forhold til at Judy skulle debutere med tatoveringer var at huden hennes er godt voksen.

Barnebarnet sørget for at hun hadde spist godt og ikke kom til tatoveringsstudioet på tom mage. I tillegg passet Judy på å drikke rikelig med vann slik at huden var best mulig hydrert.

Og Judy var ikke den eneste som tok tatovering den dagen. Judys datter hang seg også med på turen til tatoveringsstudioet. Både hun og Brandys to sønner, Judys oldebarn, fikk sine første tatoveringer denne dagen.

– Vi var fire generasjoner som tok tatovering. Mine to sønner – hennes oldebarn – tok sin aller første tatovering med henne. Min mor, jeg, min kone og mine to svigerdøtre tok også tatoveringer, forteller Brandy til Fox.

82 år gamle Judy Dede og hennes familiemedlemmer fikk matchende tatoveringer for å hedre sine kjære.
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lucy er en hund etter å hjelpe: Er denne labradoren årets beste barnepike?

Jan Thomas

Jan Thomas om bryllupsryktene: Stor sannsynlighet