mandag, oktober 26, 2020

Gatehund finner skadet og gravid hund – nekter å forlate henne før hjelpen kommer

Mest lest nå

Av og til kommer man over historier som viser dyrenes herlige sympati og medfølelse. Denne er den fineste jeg har sett på lenge.

Da en schæfer ble påkjørt så det ikke særlig lyst ut for den hjemløse hunden. Føreren kjørte videre, og attpåtil var schæferen gravid. Det skriver nettsiden The Dodo.

Schæferen ble truffet da hun skulle krysse veien. Den hensynsløse sjåføren stakk av, og den skadde hunden klarte å slepe seg ut i veikanten, hvor hun kollapset.


Mange biler kjørte forbi – ingen stoppet for å hjelpe.

Men så skjedde det herlige. En annen gatehund så at schæferen hadde problemer. Den andre hunden gikk bort til schæferen og stilte seg ved siden av henne.

Foto: Faith Easdale/Facebook

Etterhvert stoppet en av bilene som passerte hundene. Sjåføren ringte en lokal organisasjon som hjelper hjemløse dyr.

Like etter kom frivillige fra organisasjonen Dream Fetchers. De flyttet schæferen forsiktig over i bilen sin. Ting så ikke bra ut, men de frivillige krysset fingrene for at det ikke var for sent.

De kjørte schæferen til dyrlegen, og med seg i bilen tok de den andre gatehunden som hadde stått vakt med schæferen. Kanskje den kunne være en støtte?

Og det viste den seg å være..

Foto: Faith Easdale/Facebook

Vel fremme på klinikken klarte dyrelegene å stabilisere schæferen. Det var også da de avslørte at hun ventet valper. Så mange som 10 stykker.

Heldigvis sto livet hennes til å redde. Dyrlegene synes historien var så rørende at de ønsket å gi navn til gatehundene. Schæferen fikk navnet Marley, og «redningshunden» ble Murphy.

De neste dagene var de to hundene sammen hele døgnet.

Foto: Faith Easdale/Facebook

Marley ble omplassert i et kjærlig hjem – og ikke lenge etter ulykken fødte hun 10 velskapte og friske valper

Foto: Faith Easdale/Facebook

Etter en stund ble også Murphy omplassert hos en familie som hadde lest om den hjertelige hunden.

For en nydelig historie – den viser at også dyr har omsorg og kjærlighet ovenfor hverandre! Del den gjerne videre for å spre litt glede i dag!

LES OGSÅ: 15 bilder som motbeviser hatet mellom katter og hunder

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter