tirsdag, januar 25, 2022

Gatehunden finner en skadet, drektig hund i veien – nekter å forlate henne

Mest lest nå

Den gravide hunden ble påkjørt, og ting så ikke bra ut for henne. Men heldigvis var en annen hund der for å hjelpe henne gjennom prøvelsene.

Den omstreifende schäferhunden skulle bare krysse motorveien, og så ikke bilen som kom i full fart mot henne.

Schäferen fikk ifølge Fait Tap flere knuste ben. Bilisten som hadde meid ned hunden kjørte videre uten å bry seg om det stakkars dyret.


Faksimile: Faith Easdale, Facebook

I et krafttak fikk hunden slept seg over til grøftekanten, slik at hun kom seg unna trafikken. Her kollapset hun. Mens den ene bilen etter den andre kjørte forbi uten å hjelpe, dukket det opp en annen løshund. Den så schäferen som lå hardt skadd i veikanten. Vel fremme hos artsfrenden, stilte den lille hunden seg opp ved siden av henne for å beskytte henne.

Hvor lenge de sto der er ikke godt å si. Men omsider var det en av de forbipasserende bilene som la merke til de to hundene og ringte til dyrevernsorganisasjonen «Dream Fetchers: Project Rescue».

Ventet 10 valper

Kort etter dukket det opp et frivillig team som fikk hundene med seg i bilen og dro rett til veterinæren.

Under kjøreturen holdt den andre hunden seg ved siden av schäferen, kanskje i håp om at en følgesvenn ville hjelpe henne å kjempe for livet.

Veterinærene klarte å lappe sammen beina til schäferhunden, og de da sjekket henne for indre skader oppdaget de at hun ventet ikke mindre enn 10 valper.

Schäferen, som fikk navnet Marley, ble raskt bedre. Og over de neste dagene vek ikke redningshunden hennes, som fikk navnet Murphy, fra hennes side.

De to er i dag adoptert, og har nå funnet sine faste hjem som familiehunder. Alle ti valpene ble sunne og friske.

Så selv om en ikke er så stor her i verden, eller har så mange ressurser, viser historien at man alltid kan bidra for å hjelpe andre som er i en knipe.

LES OGSÅ: Hunden gråter når han skilles fra kuen – se det rørende øyeblikket når de treffes igjen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter