onsdag, juni 3, 2020

Gaute Grøtta Grav blir pappa igjen

Mest lest nå

Programleder Gaute Grøtta Grav (40) og kjæresten Cathrine Montero Moen (29) venter sitt første barn sammen.

– Jeg har alltid drømt om barn, og kunne ikke valgt en bedre barnefar enn Gaute. Jeg ser hvor flink han er med døtrene sine. Han passer på, og engasjerer seg i dem fra morgen til kveld, sier Cathrine Moen til God kveld Norge.

Mens dette er Cathrines første barn, har Gaute to barn fra før med den tidligere Farmen-vinneren Silje Hvarnes.


– Det er kjempekoselig, og vi gleder oss. At vi skal bli foreldre sammen føles utrolig fint, sier den vordende faren til Se og Hør.

Ble kjærester på jobb

Gaute og hans forrige samboer Silje, hadde vært kjærester i ti år, da de gikk hvert til sitt i 2017. Ikke lenge etter bruddet, ble det kjent at Gaute hadde blitt kjæreste med Cathrine. De to møttes under innspillingen av «Farmen kjendis» i 2016, der Cathrine jobbet som koordinator. Cathrine er også kjent som tidligere deltaker i «Robinsonekspedisjonen».

– Cathrine er inkluderende, varm og morsom, og vi utfyller hverandre godt. Hun er sprudlende, vakker og veldig glad i døtrene mine. Jeg er så glad for at jeg får oppleve den kjærligheten, og føler meg veldig heldig som har henne i livet mitt, sa Gaute til Se og Hør i fjor.

Slutter i Farmen

I fjor ble det kjent at Gaute gir seg som programleder for «Farmen kjendis», etter å ha ledet programmet i 3 år. Og i februar i år fortalte den kjente programlederen at han også slutter i «Farmen». Da har han vært med i 13 sesonger.

– Dette er en beslutning som jeg har tenkt mye på, og nå som de mest involverte er informert føles det mest av alt befriende for min del, fortalte programlederen i et intervju med TV 2.

Vi gratulerer så mye med den gode nyheten! Trykk gjerne på deleknappen for å gratulere du også!

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter