mandag, juni 1, 2020

Gaute om farmen-dramaet: Vi har snudd hver stein for å komme til bunns i saken

Mest lest nå

Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Noen ganger tar livet en uventet vending. Bella ble født med en mitokondriesykdom. Ifølge Helse Norge er Mitokondriesykdommer en gruppe sjeldne sykdommer knyttet til forstyrrelser...

Svenske Ingmars oppfinnelse for å kløyve ved er helt genial!

Ingmar Andersson er en svensk mann som plutselig ble verdenskjent over natten. Grunnen var en Youtubefilm som viser en oppfinnelse den svenske mannen har...

Årets Farmen-finale har skapt store overskrifter siden det ble kjent at Tonje Garvik ble vinner av årets sesong.

Kjetil Nørstebø som møtte Tonje i en avgjørende kunnskapskonkurranse, forlot farmen-finalen i sinne da han mente at noen i produksjonen fortalte Tonje finalespørsmålene på finaledagen. Han anklager dermed Tonje for juks.

Den triste avslutningen av finalen har ført til en isfront mellom de to deltakerne til tross av at de var gode venner inne på gården.


Gaute uttaler seg om dramaet

Nå uttaler programleder Gaute Grøtta Grav seg til TV 2 om dramaet som utspilte seg på gården.

Han forteller til TV 2 at  de har snudd hver stein for å komme til bunns i saken, og at det har blitt konkludert med at det ikke skjedde noe juks under finalen.

– Det var en trist avslutning på finalen, da den andre finalisten ikke ønsket å være med på bildet vårt. Han kom med beskyldninger om at det hadde skjedd noe galt i finalen, og det tok vi på alvor. Vi ønsket likevel at han skulle være med, og ventet 45 minutter etter at finalen var ferdig, skriver TV 2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Farmenbanden👸🤴🏻👸 #farmen #farmen2018 #tv2

Et innlegg delt av Kjetil Nørstebø (@kjetilnorstebo)

En fin fyr

– Det har vært viktig for meg å ikke velge side. Det er synd at det blir så mye styr rundt dette, for det var ingen grunn til det. Jeg syns Kjetil er en kjempefin fyr, og håper at han kan riste dette av seg, sier Grøtta-Grav til TV 2. 

Tonje Garvik stiller seg totalt uforstående til anklagene fra Nøsterbø. Hun forteller til Se og Hør at hun absolutt ikke fikk vite noen av spørsmålene under finalen.

Hva mener du? Fikk vi en verdig vinner av Farmen 2018? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

129,767FansLik
1,363FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter