Helen og Joe Auer var gift i hele 73 år. Men da Helen ble syk og hennes tid var kommet hadde Joe et siste ønske, og det virker som om Helen oppfylte det.

Foto og kilde: CINCINNATI
Foto og kilde: CINCINNATI

Helen døde sittende i en stol. Hennes trofaste ektemann gjennom 73 år, Joe, kom inn i rommet og visste med en gang hva som hadde hendt. Joe lente seg over sin kjære kone, kysset henne farvel og hvisket: «Helen, bring meg hjem.»

Foto og kilde: CINCINNATI
Foto og kilde: CINCINNATI

28 timer senere gjorde Helen det. Joe Auer døde i en alder av 100 år. Barna mente at han kunne klare en natt uten konen sin, men ikke to.

Foto og kilde: CINCINNATI
Foto og kilde: CINCINNATI

Livet til Helen og Joe var ikke bare en dans på roser. Da Helen hadde født deres første barn og var gravid med nummer to, måtte Joe ta farvel med familien sin. Han var kalt inn for å tjene landet sitt under andre verdenskrig. I løpet av tiden Joe var i krig ble hans andre barn født. Helen sendte et bilde til Joe, et bilde han bar med seg hvor enn han gikk frem til han ble gjenforent med familien sin tre år senere.

Joe møtte altså ikke Judy (sitt andre barn) før hun var tre år gammel. Men Joe hadde bilde av henne i lommeboken sin. Faktisk så hadde han det bildet liggende i lommeboken resten av sitt liv, også i graven. «Det forlot aldri lommeboken, det er der den dag i dag,» forteller Jerry Auer, Helen og Joes tiende og siste barn.

I løpet av sitt lange liv fikk paret 10 barn, 16 barnebarn, 29 oldebarn og til og med ett tippoldebarn.

Etter å ha tilbragt et helt liv sammen trengte de bare å vente noen timer før de gjenforenes i døden.

Dette bilde er et av de siste som ble tatt av paret. Man kan virkelig se kjærligheten de bar for hverandre.

Foto og kilde: CINCINNATI
Foto og kilde: CINCINNATI

Dette er en historie om ekte kjærlighet. Paret er forbilder for oss alle! Del gjerne denne varme historien med venner og familie!